- Brukte 39.000 kroner på sexleketøy

Stjerneparet Beyoncé og Jay-Z fikk en het jul.

HETT SEXLIV: Beyoncé og ektemannen punget ut 39 000 kroner på sexleketøy andre juledag. Foto: FameFlynet
HETT SEXLIV: Beyoncé og ektemannen punget ut 39 000 kroner på sexleketøy andre juledag. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Superparet Beyoncé og Jay-Z har garantert hatt en het jul. I hvert fall om man skal tro kildene til nettstedet RadarOnline.com.

Etter å ha feiret jul hjemme, reiste paret ned til byen andre juledag for å shoppe. Det var derimot ikke hva som helst det berømte paret hadde sett seg ut. Sexbutikken Babeland i New York skal angivelig ha vært parets mål for utflukten.

Ifølge nettsidens kilde skal paret ha brukt omkring 39.000 kroner på sexleketøy.

- De kjøpte ikke noe smakløst eller ekstremt. Det var bare ting av høy kvalitet, visse var også gullbelagt, sier kilden.

SUPERPAR: Rapperen Jay-Z og popstjernen Beyoncé er et av verdens mektigste stjernepar. Begge har tjent millioner av kroner på musikk. Foto: All Over Press
SUPERPAR: Rapperen Jay-Z og popstjernen Beyoncé er et av verdens mektigste stjernepar. Begge har tjent millioner av kroner på musikk. Foto: All Over Press Vis mer

Beyoncé har også tidligere vist seg på lignende butikker. Popstjernen ble for to år siden fotografert inne på sexbutikk i Los Angeles da hun feiret bursdagen til tidligere Destiny’s Child-medlem Kelly Rowland (32).

LES OGSÅ:  Her hopper Beyoncé fra landets høyeste bygg