Bård Hoksrud:

Brukte 300 000 i året på pins

Bård Hoksrud var ikke klar over de enorme summene som forsvant på små samleobjekter. - Flaut, erkjenner han.

SJOKKERT: Bård Hoksrud har vært med i programmet «I lomma på Silje», og han ble sjokkert over at han har brukt 300.000 på en spesiell ting. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For bare noen uker siden var det premiere på en ny sesong av «I lomma på Silje», programmet der forbrukerøkonom Silje Sandmæl (41) tar et dypdykk ned i ulike kjendisers privatøkonomi.

Blant årets deltakere finner vi politiker Bård Hoksrud (46), som ikke ser fram til å blottlegge egen økonomi for det norske folk. Samtidig påpeker Hoksrud på at det er viktig å fjerne tabuet rundt å snakke om penger.

- Jeg tror alle skjønner at det føles ekkelt. Økonomi og hva du bruker pengene dine på er veldig privat for mange, tror jeg, forteller han til Se og Hør.

- Jeg håper min deltakelse kan gjøre folk bevisste på hva de bruker penger på. Det er jo så lett å bare dra kortet uten å tenke over hva man bruker, som kan vise seg å bli sinnssyke summer i løpet av et helt år, fortsetter han.

Vill samling

Når det gjelder Hoksruds forbruk er det tre forskjellige ting han bruker spesielt mye penger på. En av dem er pins, som han lenge har hatt en stor fascinasjon for - og fortsatt samler på (se bare på bildet under).

At Hoksruds favoritthobby har kostet ham 300 000 kroner i året, var han riktignok ikke klar over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer