Brukte 200 000 for å se ut som David Beckham

Nå planlegger arbeidsledige Jack (19) sitt største inngrep for å få oppfylt livsdrømmen.

PUNGET UT: 19 år gamle Jack Johnson brukte 200 000 kroner for å ligne på fotballstjernen David Beckham.  Foto: NTB scanpix
PUNGET UT: 19 år gamle Jack Johnson brukte 200 000 kroner for å ligne på fotballstjernen David Beckham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen David Beckham (41) er et stort idol for mange, men britiske Jack Johnson (19) har tatt beundringen et stort steg videre.

Den arbeidsledige 19-åringen har nemlig punget ut svimlende 200 000 norske kroner for å ligne på sitt store idol, ifølge Daily Mail.

Tenåringen fra Nottingham har pådratt seg en enorm gjeld etter å ha tatt flere Botox-behandlinger, hormonsprøyter for å oppnå brunfarge, leppefillere og tannfasetter.

Alt skal ha blitt betalt med penger fra forbrukslån.

Ifølge nettstedet planlegger han nå også å legge seg under kniven for en slankeoperasjon, slik at han kan bli like slank som den berømte fotballstjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

ELSKER DAVID BECKHAM: Jack Johnson gjestet talkshowet «This Morning» mandag for å dele sin historie.  Foto: Rex Features
ELSKER DAVID BECKHAM: Jack Johnson gjestet talkshowet «This Morning» mandag for å dele sin historie. Foto: Rex Features Vis mer

- Jeg trenger operasjonen

Mandag dukket Johnson opp på talkshowet «This Morning» for å dele sin historie, og han slo fast at han tror slankeoperasjonen vil være det avgjørende steget for at han skal ligne på 41-åringen.

- Jeg vet at jeg ikke er like tynn som David. Jeg har prøvd å gå ned i vekt, og har prøvd hver eneste diett og treningsformer, men jeg får det ikke til. Jeg trenger operasjonen, sa han til programlederne Holly Willoughby og Phillip Scofield.

Jack fortalte også at han tror hans skjebne er å bli like berømt som fotballstjernen, og at han er villig til å jobbe hardt for å oppnå samme suksess.

- Jeg blir kjempeglad om jeg ser ut som David Beckham, og jeg ønsker også livsstilen hans.

Saken fortsetter nedenfor.

IKON: David Beckham er en av verdens mest berømte forballspillere, og det er ingen tvil om at han har mange beundrere rundt om i verden.  Foto: Afp
IKON: David Beckham er en av verdens mest berømte forballspillere, og det er ingen tvil om at han har mange beundrere rundt om i verden. Foto: Afp Vis mer

Drømmer om å bli kjendis

Programeder Phillip Scofield undret imidlertid på hva som er Jacks hemmelige talent, ettersom han ønsker å bli like suksessfull som fotballstjernen.

- Hvordan skal du få Beckhams livsstil? Han ble berømt fordi han var en av verdens beste fotballspillere. Hva er ditt talent? spurte Phillip.

Jack svarte at han ikke har funnet det ut ennå, men at han blir fornøyd så lenge han kan bli kjendis.

- Jeg vet ikke, jeg gjør hva som helst. Jeg har vært annerledes hele livet og har aldri passet inn. Jeg synes jeg bør være på TV eller i filmer, svarte han.

Jack er for tiden arbeisledig og får omkring 150 000 kroner i året i arbeidsledighetstrygd.

Se intervjuet med Jack Johnson fra «This Morning» nedenfor:

LES OGSÅ: Går fra hverandre etter 11 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer