Brukte 2 mill på juleferie - reiste hjem etter tre dager

Familien Beckham flyktet fra paradis.

Publisert
Se Victoria, David og lille Harper skape kaos i New York i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Selv om den kjekke fotballspilleren har en økonomi som tilsier at han kan kjøpe akkurat hva han og resten av familien vil ha - er det ingenting man kan gjøre med været.

Dette fikk familien Beckham smertelig erfare da de reiste på juleferie til Maldivene i Indiahavet.

David Beckham (37), som i november offentliggjorde at han slutter i LA Galaxy etter seks år, hadde nemlig spandert på seg og kona Victoria (38) - og de fire barna Brooklyn (13), Romeo (10), Cruz (7) og Harper Seven (18 mnd) - en luksusferie i den ypperste klasse.

Han hadde nemlig booket familien inn på den dyreste suiten på et eksklusivt luksushotell for den nette sum av over to millioner kroner.

Etter planen skulle familien kose seg i hverandres selskap i 11 dager, men etter bare tre dager hadde den verdensberømte familien fått nok.

Ikke av hverandre, naturligvis, men av uværet.

HER KAN DU SE ÅRETS HØYDEPUNKT FRA RØD LØPER!

For tiden er det regnsesong på Maldivene, og store mengder nedbør satte en stopper for deres eksklusive juleferie, skriver The Sun.

- Det er synd, for de går glipp av et virkelig fantastisk sted. Men det var lite de kunne gjøre, annet enn å vente på at regnet skulle gi seg da - og med tre sønner med mye energi ble de nødt til å finne på noe annet, forteller en kilde til avisen.

Mon tro om luksusdyret Victoria forbanner uværet for å ha ødelagt spa-timene hun hadde booket iløpet av oppholdet...LES OGSÅ: Romeo Beckham har blitt modell for eksklusive Burberry

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer