Brukte 11,8 millioner på å date Paris

Men nå har hotellarvingen funnet tilbake til sin gamle flamme...

OVER: I forrige uke bekreftet Paris Hilton at forholdet til «The Hills»-stjernen Doug Reinhardt er over. Paret var sammen i 14 måneder.   Foto: All Over Press
OVER: I forrige uke bekreftet Paris Hilton at forholdet til «The Hills»-stjernen Doug Reinhardt er over. Paret var sammen i 14 måneder. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det er litt over én uke siden hotellarving og partyprinsesse Paris Hilton (29) bekreftet at forholdet til «The Hills»-stjernen Doug Reinhardt (24) er over.
 
Paret, som hadde vært sammen i 14 måneder, hevdet at de endte forholdet på vennskapelig grunnlag, men kilder påstår nå at årsaken til bruddet er at Paris følte at Doug kun brukte henne for å bli berømt, skriver Female First. 

Venner av realitystjernen gikk i helgen ut og benektet disse ryktene på det sterkeste, og forteller at det var Doug som betalte for alt mens de to var sammen.

Realitystjernen skal ha svidd av svimlende 11,8 millioner kroner på hotellarvingen i løpet av deres romanse. Pengene skal blant annet ha blitt brukt på flere dyre gaver, deriblant diamantsmykker, en Chanel-klokke, en valp, samt luksuriøse ferieturer til Fiji, Hawaii, Aspen og Anguilla. 
 
- Doug har aldri brukt Paris. Han brukte over 2 millioner dollar på henne i løpet av ett og et halv år. Hun betalte aldri for én eneste ting, forteller en kilde.  

Til tross for at Paris sier at det var hun som endte forholdet, forteller venner av Doug at han er veldig glad for å være singel igjen. 

- Doug er lei Paris og vil egentlig bare at alt dette skal forsvinne, så han får fokusert på fremtiden sin, forteller en kilde.

Paris virker heller ikke spesielt lei seg over bruddet, og mens Doug ble observert festende med en rekke vakre blondiner denne helgen, ble hotellarvingen observert på romantisk middag med sin ekskjæreste - modellen Jason Shaw, skriver E!online.  

Paris og Jason var sammen i tre år, og kilder hevder at hotellarvingen aldri har kommet helt over modellen.
 
- Paris har alltid elsket Jason og brydd seg veldig om han. Men da de var sammen var hun bare et barn, og ønsket ikke å binde seg. Da Jason fant ut at hun hadde endt forholdet til Doug ble han kjempeglad og avtalte å treffe henne med én gang, sier en kilde.  

De tidligere kjærestene skal nå ha bestemt seg for å gi kjærligheten en ny sjanse, men har avtalt at de skal  «ta det rolig».  

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kjendisene er klin gale i denne byen