Brukte 10 millioner på sin nyfødte datter

Ingen ting er godt nok for Beyoncé og Jay-Zs datter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Beyoncé Knowles (30) og Jay-Zs (42) datter Blue Ivy Carter er bare tre dager gammel, men har allerede begynt å få dyre vaner. I tillegg til eksklusive presanger fra venner og familie, har de nybakte foreldrene allerede storhandlet til sin lille øyenstein.

Ifølge magasinet Star og Daily Mail har Beyoncé og ektemannen kjøpt en krystallbesatt babystol og en bæremeis til 300 000 kroner.

Musikkparet har tre hus i hjemlandet, og baby Blue har selvsagt et eget barnerom i hver bolig. De luksuriøse rommene skal ha kostet stjernene 2,5 millioner kroner.

Stjernebabyen skal selvsagt kose seg utendørs også, og kan se frem til å leke med en vindmølle til 200 000 kroner og en mini-Bugatti. Ivy Carter har også fått flere smykker.

- De har kjøpt baby-armbånd, og gullrangler fra Tiffany & Co, sier en kilde til Star Magazine.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte hemmelig spontanabort  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer