SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm (66) har sett mye rart i løpet av sine besøk på norske restauranter i TV-serien «Hellstrøm rydder opp».
Men i onsdagens episode blir han likevel overrasket, når han besøker restauranten «Gørr Go Mad» i Arendal.
Daglig leder Kent Solheim (58) forteller at de lenge har satset på tradisjonell norsk mat, noe som blant annet betyr mye bruk av fløte og meieriprodukter.
- Vi må bruke smør og fløte. Det er norsk tradisjonsmat. Vi bruker vel 10 000 i måneden på smør og fløte, forteller han i programmet.
Se video øverst i artikkelen!

De høye utgiftene til blant annet fløte og smør har imidlertid slitt hardt på restaurantens økonomi.
- Vi taper 20 kroner på hver hundrelapp som vi selger for, avslører han til en forbauset Hellstrøm.
Den tidligere kjøkkensjefen på «Bagatelle» legger ikke skjul på at han mener det må store endringer til hvis «Gørr Go Mad» skal få skikk på økonomien igjen.
- Kent sparepenger forsvinner i smør, fløte og søpla. Dette er den sikre vei til ruin, sier han til kameraene.
Hvordan det går med restauranten kan du se i «Hellstrøm rydder opp» som sendes onsdager kl 21.30 på TV3.