SVETTE SOM STYLINGPRODUKT: Jennifer Aniston er kreativ når det kommer til hårstylingen. Etter trening lar hun svetten være i håret. Foto: All Over Press
SVETTE SOM STYLINGPRODUKT: Jennifer Aniston er kreativ når det kommer til hårstylingen. Etter trening lar hun svetten være i håret. Foto: All Over PressVis mer

Bruker svette for å style håret sitt

Jennifer Aniston avslører hvordan hun får frisyren mange misunner henne.

SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (46) er opptatt av å ha et friskt og sunt hår, som også ser bra ut.

Helt siden hun ble berømt som Rachel Greeen i TV-serien «Venner for livet» på 90-tallet har hun også vært en trendsetter når det gjelder kvinnefrisyrer.

2-3 GANGER I UKEN: Aniston sier hun ikke vasker håret like ofte som før. 2-3 ganger i uken holder. Foto: All Over Press
2-3 GANGER I UKEN: Aniston sier hun ikke vasker håret like ofte som før. 2-3 ganger i uken holder. Foto: All Over Press Vis mer
FORLOVEDEN: Justin Theroux er forlovet med skuespillerstjernen. Foto: All Over Press
FORLOVEDEN: Justin Theroux er forlovet med skuespillerstjernen. Foto: All Over Press Vis mer

Men når det kommer til stylingen av håret, har skuespilleren et litt uvanlig triks på lager. Hun bruker nemlig sin egen svette.

På spørsmål om hun vasker håret sitt etter trening, svarte hun følgende:

- Nei, det gjør jeg faktisk ikke. Litt svette i håret er bare bra. Det fungerer som et produkt. Man bare blåser det ut av håret med fingrene, også blir det bra, sier hun til Fashionista magazine ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.


Aniston forteller at hun vasker håret to til tre ganger i uken, fordi hun eier et selskap som har utviklet en sjampo uten silikon.

- Folk sa til meg at jeg ikke burde vaske håret hver dag. Men det var umulig på grunn av alle oljene og silikonet. Håret ble til en fettball innen en dag.

- Vi fant et molekyl som erstatter silikonet. Derfor er håret lettere og renere i flere dager. Jeg går gjerne to eller tre dager uten å vaske håret, utdyper hun.

Aniston skilte seg fra Brad Pitt i 2005, og var i ettertid innom flere mislykkede forhold til kjente menn som skuespilleren Vince Vaughn og musikeren John Mayer.

For fire år siden fant hun endelig lykken med skuespilleren Justin Theroux (43), og to år senere forlovet paret seg.


LES OGSÅ: Derfor ble det slutt mellom Vince og Jennifer