Bruker spray for å skjule hårtap

- Jeg har litt måne. Det kan bli mye mas om det, avslører Morten Harket.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Morten Harket (54) har gjort stor suksess med sin siste singel «Brother». Det var også et av samtaleemnene da han mandag morgen gjestet P4s radiofrokost.

En av de faste spaltene i programmet er at andre kjendiser stiller dagens gjest et spørsmål.

Morten fikk servert et spørsmål fra den tidligere NRK-profilen og astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard (47).

«Jeg lurer rett og slett på hva du syns om menn med måne?» lurer Ødegaard. Harket svarer overraskende ærlig:

- Jeg har litt måne. Det kan bli mye mas om det, avslører Morten.

HÅRSPRAY: Ifølge P4 bruker også TV 2-profilen Harald Rønneberg spray for å dekke til månen når han er på TV. Her sammen med «Senkveld»-kollega Thomas Numme. Foto: Sølve Hindhamar / Seoghør.no
HÅRSPRAY: Ifølge P4 bruker også TV 2-profilen Harald Rønneberg spray for å dekke til månen når han er på TV. Her sammen med «Senkveld»-kollega Thomas Numme. Foto: Sølve Hindhamar / Seoghør.no Vis mer

Programlederene i studio forteller Harket at «Senkveld»-programleder Harald Rønneberg (40) ofte bruker en spray for å dekke til hårtapet når han er på TV.

Da bryter Morten inn:

- Det hender det jeg gjør. I visse lysforhold i studio blir det tre ganger så tydelig. Det blir en overdrevet effekt, som tar vekk oppmerksomheten fra noe annet.

Det eneste som interesserer meg med det er at jeg syns ikke det er så interessant. Hvis det blir en for stor sak, så kan du vurdere å gjøre noe for å tone det ned. For jeg gidder ikke. En litt uinteressant form for oppmerksomhet, sier a-ha-vokalisten.

A-HA: Morten slo gjennom sammen med Magne Furuholmen og Paul Waaktaar Savoy med gruppen a-ha på 1980-tallet. Foto: ALL OVER PRESS
A-HA: Morten slo gjennom sammen med Magne Furuholmen og Paul Waaktaar Savoy med gruppen a-ha på 1980-tallet. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Harket har levd livet som popstjerne siden a-ha slo gjennom i 1985 med «Take on Me». Men overraskende nok er Morten egentlig ikke så interessert i musikk.

- Jeg hører veldig lite på musikk. Jeg er interessert i livet. Jeg har ikke lyst til å låse meg inne i et rom med musikk. Det gjør jeg i studio. Jeg har ikke noe hjemme som røper hva jeg holder på med, sier Harket til P4.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer