SLANGEGIFT: Tulisa Contostavlos er bare 24 år, men har allerede tatt i bruk spesialserum for å motvirke rynker.  Foto: All Over Press
SLANGEGIFT: Tulisa Contostavlos er bare 24 år, men har allerede tatt i bruk spesialserum for å motvirke rynker. Foto: All Over Press Vis mer

Bruker slangegift for å holde rynkene unna

Til tross for at «X Factor»-dommer Tulisa Contostavlos bare er 24 år.

Publisert
SEOGHØR.NO: Tulisa Contostavlos (24) er en populær TV-profil og popstjerne i Storbritannia, og har som dommer i «X Factor» opparbeidet seg et stort navn på den britiske stjernehimmelen.

Til tross for at hun bare er 24 år har TV-stjernen panikk for å få rynker, og bruker ifølge nettstedet DailyMail serum med slangegift for å holde ansiktet fri for linjer.

Selv tvitret nylig «N-Dubz»-sangerinnen et bilde av de eksklusive skjønnhetsproduktene som inneholder slangeserumet, og takket produsentene for å ha fått tilsendt dem:

- De er fantastiske!

Det er ikke første gang den mørke skjønnheten innrømmer at hun tar i bruk spesialknep for «å holde utseende i sjakk» - i slutten av januar avslørte hun at hun, i likhet med mange andre kvinner, bruker såkalt «hold in»-strømpe for å holde de smekre formene på plass.

LES OGSÅ: Tulisa Contostavlos slår tilbake mot utroryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer