Bruker slangegift for å holde rynkene unna

Til tross for at «X Factor»-dommer Tulisa Contostavlos bare er 24 år.

SLANGEGIFT: Tulisa Contostavlos er bare 24 år, men har allerede tatt i bruk spesialserum for å motvirke rynker.  Foto: All Over Press
SLANGEGIFT: Tulisa Contostavlos er bare 24 år, men har allerede tatt i bruk spesialserum for å motvirke rynker. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tulisa Contostavlos (24) er en populær TV-profil og popstjerne i Storbritannia, og har som dommer i «X Factor» opparbeidet seg et stort navn på den britiske stjernehimmelen.

Til tross for at hun bare er 24 år har TV-stjernen panikk for å få rynker, og bruker ifølge nettstedet DailyMail serum med slangegift for å holde ansiktet fri for linjer.

Selv tvitret nylig «N-Dubz»-sangerinnen et bilde av de eksklusive skjønnhetsproduktene som inneholder slangeserumet, og takket produsentene for å ha fått tilsendt dem:

- De er fantastiske!

Det er ikke første gang den mørke skjønnheten innrømmer at hun tar i bruk spesialknep for «å holde utseende i sjakk» - i slutten av januar avslørte hun at hun, i likhet med mange andre kvinner, bruker såkalt «hold in»-strømpe for å holde de smekre formene på plass.

LES OGSÅ: Tulisa Contostavlos slår tilbake mot utroryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer