Kylie Jenner:

Bruker rekordbeløp på take away

- Hennes minste bestilling var en flaske vann og en enslig gulrot.

<strong>HEKTISK LIV:</strong> Kylie Jenner benytter seg av take away flere ganger i uken. Frokost er det mest populære måltidet hun får levert på døra. Foto: Kylie Jenner/Instagram
HEKTISK LIV: Kylie Jenner benytter seg av take away flere ganger i uken. Frokost er det mest populære måltidet hun får levert på døra. Foto: Kylie Jenner/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Keeping Up With The Kardashian»-stjernen Kylie Jenner (21) kommer fra en familie som er vant til leve liv i sus og dus. Rådyre ferier og designerklær er en del av hverdagen til den berømte realityfamilien.

Nå kommer det frem at minstemann i flokken, Kylie, er svært glad i å bestille take-away, og hun sparer ikke på kruttet på når hun bestiller sin favorittmat hjem.

Bare i fjor skal TV-profilen ha brukt hele 10.000 dollar på take away-bestillinger, noe som tilsvarer omlag 85.000 norske kroner.

21-åringens matvaner har blitt satt under lupen av matleveringstjenesten Postmates nye tjeneste «The Receipt», som også har undersøkt andre stjerner som John Legend (40) og Post Malones (23).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Take away til frokost

Postmates, som kan sammenlignes med Pandora i Norge, bruker slagordet «Din personlige assistent sin personlige assistent», noe som kan passe Kylies hektiske livsstil godt.

For å balansere en hverdag som småbarnsmor, entreprenør og TV-stjerne, kan det være både praktisk og fristende å benytte seg take away-alternativ en gang i blant.

Men ifølge Postmates dreier det seg altså om mer enn bare en bestilling her og der fra Kylie. I fjor skal hun nemlig ha lagt inn hele 189 bestillinger.

- Mens de fleste av kundene våre bruker oss til lunsj og middag, så er Kylies mest populære tidspunkt å bestille på kl. 10 om morgenen, skriver Postemates i The Receipt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<strong>PÅ RØD LØPER:</strong> Kylie Jenner og Travis Scott er er av Hollywoods mektigste par. Her er de sammen på Met-gallaen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Kylie Jenner og Travis Scott er er av Hollywoods mektigste par. Her er de sammen på Met-gallaen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre forteller matleveringstjenesten at Jenner, som lastet ned appen deres for litt over ett år siden, raskt ble en av deres aller største kunder. Gjennomsnittlig bruker hun tjenesten annen hver dag, og hun holder den uoffisielle Postmates-rekorden for å ha lagt inn flest ordre i løpet av ti minutter.

Kylies dyreste bestilling skal ha vært en Tequila-flaske av merket Don Julio Añejo 1942.

- Hennes minste bestilling var en flaske vann og en enslig gulrot. Ja, du kan få levert en eneste gulrot hvis det er den eneste ingrediensen du mangler - eller hvis du rett og slett har skikkelig lyst på en gulrot, skriver nettstedet.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

I februar i fjor ble Kylie og kjæresten Travis Scott (26) foreldre til vesle Stormi, og nå avslører Postmates hva slags svangerskaps-cravings 21-åringen hadde like før datteren kom til verden.

- Kylies bestilling syv dager før fødselen var blant annet Oreo McFlurry, 10 kylling nuggets og pommes frites.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

thankful.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ble utsatt for utroskapsrykter

Kylie og Travis har vært sammen siden våren 2017, og det virker ikke som om de har tenkt å gå fra hverandre med det første.

Gang på gang har de bevist sin kjærlighet for hverandre, om det så er ved å kysse foran fotografene eller ved å legge igjen hjerter under hverandres bilder på Instagram.

Like før jul prøvde en Youtube-bruker å lure internett med et falskt bilde av Travis Scott og en annen jente. Dette fikk paret til å rase.

Det var i begynnelsen av desember at det dukket opp et bilde av «Travis» på nettet - tilsynelatende fotografert mens han kysset en annen jente.

Bildet spredte seg som ild i tørt gress, og det tok ikke lang tid før både han og flere av hans nærmeste følte at de måtte kommentere bildet for å ta brodden av saken, skrev Cosmopolitan.

- Nettroll prøver alltid å lage falske greier for å ødelegge ekte kjærlighet. Å gå så langt er ondt. Jeg hater at jeg må anerkjenne dette. Men slutt å forsøk og ta fra lykke ting som er bra. Jeg ber om at gud blokkerer ut alt hatet, skrev han på sin Instagram-story.

Det var først etter at Travis hadde kommentert bildet at skøyerne bak valgte å avsløre seg selv. I en 17 minutter lang video på Youtube, lastet opp av brukeren Christian Adam, ble det avslørt at han og noen kompiser forfalsket et bilde i håp om å «lure internettet».

Stuntet falt ikke i god jord hos Jenner/Kardashian-klanen.

Vis mer

LES OGSÅ: Hånes etter tatoveringstabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer