Bruker påskeferien til å sove

«God Morgen Norges» Reidar Buskenes skal ikke stå på ski i ferien.

SEOGHØR.NO: Mange ser frem til fridager på hytta i påskeferien, men for programlederne i «God Morgen Norge» venter mange lange arbeidsdager før de kan ta seg en velfortjent ferie. 

Vanligvis må programlederne grytidlig opp for å være i studio før sending klokken syv, men i påsken sender morgenshowet fra klokken åtte om morgenen.

Reidar Buskenes (34) og Camilla Laache (38) synes det er helt greit å jobbe mens andre har fri, men gleder seg også til noen dagers pause fra en hektisk mediehverdag i slutten av neste uke. TV2-programmet sendes mandag til og med onsdag, før det blir en påskepause.

Buskenes skal besøkte foreldrene på Smøla, og har planer om å tilbringe mye av ferien i sengen. 

- Jeg skal slappe av. Ta det helt rolig hos min mor og far på Nordmørskysten. Jeg må innrømme at jeg er fryktelig glad i å sove når jeg har fri. Jeg sover altfor mye, gjerne halve døgnet, rundt 12 timer, forteller Buskenes.

Døgnrytmen er ofte vanskelig å forandre og mange av programlederne våkner grytidlig selv om de har fri.

- Jeg har små barn, så for meg er det nesten ingen forskjell, sier Camilla Laache som etter sendingen på onsdag drar til Thailand med familien. 

TV2-anker Synnøve Halkjelsvik (29) holder folk oppdatert på nyhetsbildet i påsken. Også hun forteller om en unormal døgrytme, selv i helgene. 

- Jeg våkner ofte klokken syv eller åtte på lørdag eller søndag og er lys våken. Da står jeg opp, støvsuger og spiser frokost. Jeg gjør det jeg skal og går og legger meg igjen, sier den flotte TV2-profilen. 


«God Morgen Norge» ser du mandag til onsdag neste uke fra kl. 08 til kl. 10. 
LES OGSÅ: Fikk bursdagshyllest på direkte-TV