SLØSER: Scott Disick sløser bort alle sine egne penger og må nå leve på kona Kourtney Kardashian. Foto: All Over Press
SLØSER: Scott Disick sløser bort alle sine egne penger og må nå leve på kona Kourtney Kardashian. Foto: All Over PressVis mer

Bruker opp kjærestens penger

Realitystjernen Scott Disick er blakk.

SEOGHØR.NO: Han har postet bilder av seg selv på internett der han bader i penger og kaller seg selv «Lord Disick», men nå har realitystjernen Scott Disick (30) blitt avslørt.

Det er nemlig kjæresten Kourtney Kardashians (34) penger Scott bruker opp. Det skriver RadarOnline.com.

SKRYTER: Scott Disick elsker å poste skrytebilder som dette på Twitter og Instagram. Foto: Stella Pictures
SKRYTER: Scott Disick elsker å poste skrytebilder som dette på Twitter og Instagram. Foto: Stella Pictures Vis mer

Disick oppgis å tjene rundt 14 millioner kroner på familiens realityshow, der han er med som kjæresten til Kourtney. Men nå er pengene brukt opp. Brukt på luksusbiler, hotellbesøk, privatfly og gullsmykker.

Men til tross for at pengene er brukt opp slutt ikke Scott med sitt ville forbruk. I stedet har har nå begynt å bruke Kourtney sine penger.

- Alle penger Scott har er fra henne. Han har brukt penger som om han skulle ha vært Jay-Z. Samtidig skyver han Kourtney lenger vekk, sier en kilde til In Touch.

IRRITERT: Kjæresten Kourtney Kardashian skal være mindre fornøyd med Scotts pengebruk. Her er Scott avbildet på et annet skrytebilde med fire eksklusive klokker og flere tusen dollar i kontanter. Foto: Stella Pictures
IRRITERT: Kjæresten Kourtney Kardashian skal være mindre fornøyd med Scotts pengebruk. Her er Scott avbildet på et annet skrytebilde med fire eksklusive klokker og flere tusen dollar i kontanter. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det hele skal ha ført til at det pressede forholdet nå er på vei i negativ retning og det fort. Kourtney skal være fra seg over Scotts pengebruk.

- Hun liker å ta seg godt ut, men hun er ikke en person som bruker masse penger på luksusting, diamanter og elegante ferier som søsteren Kim. Hun lever normalt og har spart masse penger til Mason og Penelope (stjernens barn), sier en kilde til RadarOnline.com.

LES OGSÅ:   Sørger over tapet av moren