Bruker millioner i året på flybilletter for hundene

Kun det beste er godt nok for Sharon Osbournes firbente venner.

HUNDENE ER MENTAL STØTTE: Sharon Osbourne bruker mye tid og penger på hundene som er som en mental støtte for henne.  Foto: Splash News
HUNDENE ER MENTAL STØTTE: Sharon Osbourne bruker mye tid og penger på hundene som er som en mental støtte for henne. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «X Factor»-dommer Sharon Osbourne (64) er så glad i hundene sine, at hun hvert år bruker over to millioner kroner for å frakte dem rundt omkring med henne på reise. 

Sharon er en travel dame, og tilbringer omkring 26 000 km i luften hver uke. Grunnen til all reisingen er at hennes to faste jobber ligger i to forskjellige land. Talenktonkurransen «X Factor» i Storbritannia og talkshowet «The Talk» i USA.

Med seg har hun som oftest hundene, Bella og Rocky, som er av rasen Pomeranian, ifølge Daily Mail.

Mens andre hunder må sitte i bur i baggasjerommet til flyet, lever imidlertid hundene til Sharon det gode liv. De får nemlig være med Sharon på første klasse.

Hundene har sine egne luksusseter, som tilsammen er verdt196 000 kroner.

Bella og Rocky har også fått egne pass til en verdi av 4000 kroner for lettere slippe gjennom grensekontrollen.

- Sharon forguder disse hundene sine. De er som barnebarn for henne, forteller en venn av tv-personligheten.

Samlet utgifter for flyreisene hvert år havner på rundt 2.3 millioner kroner for Sharon. Selv tjener hun ca 1,8 milliarder i året ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

HUNDENE ER MENTAL STØTTE: Sharon Osbourne bruker mye tid og penger på hundene som er som en mental støtte for henne. Her bærer Ozzy Osbourne den ene.  Foto: Splash News
HUNDENE ER MENTAL STØTTE: Sharon Osbourne bruker mye tid og penger på hundene som er som en mental støtte for henne. Her bærer Ozzy Osbourne den ene. Foto: Splash News Vis mer

Hjelper henne i en hektisk hverdag

Sharon har klart å få til spesialbehandlingen av dyrene fordi de skal være nødvendige for å takle hennes hektiske hverdag.

For å få ha med seg dyr på fly kreves det et spesielt brev fra en lege før de får gå om bord i flyet.

Legen må oppgi at passasjeren krever tilstedeværelse av sine kjæledyr for deres fysiske og mentale velvære. Flyselskapet krever også 48 timers varsel.

Saken fortsetter nedenfor.

Me with my darlings #nationalpetday

A photo posted by Sharon Osbourne (@sharonosbourne) on

- Hun har en utrolig hektisk jobb, samtidig som reising forståelig nok er slitsomt og stressende.

- De har sine egne senger, og er gode som gull, sier kilden til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

HUNDENE ER MENTAL STØTTE: Sharon Osbourne bruker mye tid og penger på hundene som er som en mental støtte for henne.  Foto: Splash News
HUNDENE ER MENTAL STØTTE: Sharon Osbourne bruker mye tid og penger på hundene som er som en mental støtte for henne. Foto: Splash News Vis mer

Lider av sterk depresjon

Ekteparet Ozzy (67) og Sharon Osbourne delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes».

De siste årene har Sharon vært en av programlederne i det populære talkshowet «The Talk», og da hun plutselig ble borte en hel måned fra jobben i 2015, var det flere som stusset over hva som hadde skjedd.

Osbourne har aldri lagt skjul på at hun har fikset på utseendet ved flere anledninger, og da hun gjestet radioprogrammet «SiriusXM» til Jenny McCarthy i desember i fjor, fikk hun spørsmål om hun tok seg fri fra «The Talk» for å gjennomgå nok en kosmetisk operasjon.

- Nei nei, det var på grunn av hodet mitt. Jeg ble litt smågal en stund. Jeg lider av sterk depresjon fra tid til annen. Når det står på er det virkelig ille. Det er helt forferdelig, fortalte hun lytterne, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

LIDER AV STERK DEPRESJON: Sharon Osbourne fortalte i 2015 at hun lider av sterk depresjon. Foto: wenn.com
LIDER AV STERK DEPRESJON: Sharon Osbourne fortalte i 2015 at hun lider av sterk depresjon. Foto: wenn.com Vis mer

Ble feilmedisinert

I mai 2015 var TV-stjernen så langt nede at hun kollapset i sitt eget hjem fordi hun var mentalt og fysisk utmattet.

- En del av problemet var at jeg ikke kunne finne en medisin som virket. Derfor ble det mye prøving og feiling. Det var forferdelig å bli satt på en medisin som gjorde hodet mitt enda galere enn det allerede er.

- Jeg prøvde sikkert fire eller fem ulike medisiner før jeg fant en som passet meg, og nå er jeg ok, forklarte hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot sin avdøde kjærestes familie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer