Bruker laser for å se ung ut

Courteney Cox avslører hemmeligheten bak utseendet.

NÆRT FORHOLD: Courteney fikk datteren Coco med eksmannen David Arquette i 2004. De skilte seg i fjor, men er fremdeles gode venner. Foto: All Over Press
NÆRT FORHOLD: Courteney fikk datteren Coco med eksmannen David Arquette i 2004. De skilte seg i fjor, men er fremdeles gode venner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Courteney Cox (48) har et utseende de fleste kvinner som nærmer seg 50 år vil misunne henne. Nå innrømmer «Friends»-stjernen at hun ikke bare er naturlig vakker. Hun bruker nemlig laserbehandling for å holde på sitt unge og vakre utseeende.

Det var i et intervju med TV-kongen Jay Leno (62) at hun fortalte om behandlingen. Cox brukte for anledningen en langermet genser for å prøve å skjule armene sine.

- Jeg dekker til armene mine fordi jeg nettopp har tatt en laserbehandling på huden, og det trenger ikke folk å se. Det føles som krokodillehud, sa hun ifølge Contactmusic.com.


Skuespilleren har også tidligere snakket om hva hun er villig til å gjøre for å beholde sitt vakre utseende. I et intervju med bladet New York Magazine uttalte hun:

- Jeg er villig til å prøve alt. Jeg er stor fan av laserbehandling, og tror virkelig at det er veien å gå i fremtiden. Min største frykt ved å bli eldre er at det skjer så fort. Det kan nærmest skje over natten.

LES OGSÅ: Tisser på balkongen en gang i uken

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer