Bruker klær fra ukjent beundrer

- Jeg setter veldig stor pris på det, sier den norske langrensstjernen Therese Johaug.

FÅR KLÆR FRA UKJENT BEUNDRER: . - Jeg aner ikke hvem som står bak gavene, men jeg skulle gjerne likt å vite det, sier Therese Johaug til Dagbladet om sin mystiske beundrer. Foto: NTB scanpix
FÅR KLÆR FRA UKJENT BEUNDRER: . - Jeg aner ikke hvem som står bak gavene, men jeg skulle gjerne likt å vite det, sier Therese Johaug til Dagbladet om sin mystiske beundrer. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEHER.NO: Gullmedaljene fra årets ski-VM i Oslo har gjort langrennsløperen Therese Johaug (23) til en av Norges aller mest populære idrettsutøvere.

Til Dagbladet sier Johaug at en person fra Nord-Norge er så stor fan av henne, at han flere ganger har sendt henne gaver i form av klær.

Gavene har blant annet bestått av en strikkelue, ullsokker, skjerf og votter, ifølge jenta fra Dalsbygda.

- Jeg ser for meg at det er en voksen mann. Og så er det kanskje kona hans som strikker? Jeg aner ikke, men jeg skulle gjerne likt å vite det, sier hun til Dagbladet.

Johaug bekrefter til avisa at hun har tatt flere av gavene i bruk.

Den siste forsendelsen, som inneholdt en strikkelue, skal hun ha mottatt for kun få dager siden. Sammen med gaven lå et brev undertegnet «en skiinteressert beundrer fra Troms».

- Det er veldig ordentlige brev. Det er ingenting ufint i dem. Det er tydelig at han er veldig interessert i langrenn, sier Johaug til avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se video: Therese Johaug på fotoshoot