Bruker kjærestens forlovelsesring

Johnny Depp hadde med seg et gnistrende minne om kjæresten, da han dukket opp alene på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Jentene hylte av begeistring da kjekkasen Johnny Depp (50) kastet glans over filmpremieren «Transcendence» i Los Angeles torsdag kveld.

Den kvinnelige fansen hadde nok ikke noe imot at skuespillerens vakre forlovede Amber Heard (27) holdt seg hjemme denne kvelden.

Men selv om Amber ikke viste seg ved Depps side torsdag hadde han på seg noe som minnet ham om hans elskede.

På venstre ringfinger glimtet det i diamanter. Depp hadde på seg Ambers forlovelsesring - en feminin gullring med en enorm stein omkranset av mindre diamanter.

GLITRET MED KJÆRESTENS RING: Johnny Depp er kjent for sin eksentriske stil og har fått mye oppmerksomhet etter at han begynte å bruke kjærestens forlovelsesring. Torsdag kom han alene på premieren av sin siste film «Transcendence» i LA.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
GLITRET MED KJÆRESTENS RING: Johnny Depp er kjent for sin eksentriske stil og har fått mye oppmerksomhet etter at han begynte å bruke kjærestens forlovelsesring. Torsdag kom han alene på premieren av sin siste film «Transcendence» i LA. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

Se Johnny Depp på «Transcendence»-premieren i videoen over!

Depps ring var det første smykket han kjøpte til Amber, men ringen var for stor. I stedet for å endre størrelsen, beholdt han selv ringen. Og kjøpte selvsagt en ny til Heard.

Ikke rart å gå med feminine smykker

I et ferskt intervju med David Letterman bekreftet «Pirates of the Caribbean»-stjernen endelig forlovelsen og fortalte at det ikke var merkelig å gå med en dame-ring.

- Jeg tror folk er for redde for å si; «hvorfor går en voksen mann med en kvinnes forlovelsesring?», sa 50-åringen som tydeligvis hadde fått reaksjoner på smykket.

- Den var for stor for jenta mi så hun går med en annen.

Klarer ikke planlegge

Depp og Heard møtte hverandre på settet til filmen «The Rum Diary» i 2011, og året senere gikk han fra partneren, Vanessa Paradis.

Skuespillerstjernen forteller at han overlater bryllupsforberedelsene til forloveden.

- Jeg tror jeg ville vært flinkere til å lage kvinnesko, enn til å planlegge et bryllup. Jeg klarer ikke å planlegge noen ting, sier han.

Frieriet hevdes å ha kommet rundt juletider.

Benekter gravide-rykter

Depp har barna Lily-Rose (14) og Jack (11) med Paradis. Nylig hevdet Ambers eks-kjæresten Mark Wystrach at hun venter barn med sin 23 år eldre flamme.

- Hun er allerede gravid, sa Wystrach til InTouch, men Depp har slått tilbake mot ryktene.

- Nei, det er ikke sant, har skuespilleren sagt til Today Show.

Bryllupsdatoen er ennå ikke bekreftet, men paret skal ifølge amerikansk presse gifte seg til sommeren.

FORBEREDER SEG TIL BRYLLUP: Depp lar Amber planlegge hele bryllupet.  Foto: Stella Pictures
FORBEREDER SEG TIL BRYLLUP: Depp lar Amber planlegge hele bryllupet. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Holdt mystisk forlovelsesfest