Bruker ikke undertøy

- Jeg liker å være fri, sier Christina Aguilera.

UTEN TRUSE: Christina Aguilera liker ikke å gå med undertøy og føler det befriende å la  BH og truse være igjen hjemme.  Foto: Fame Flynet
UTEN TRUSE: Christina Aguilera liker ikke å gå med undertøy og føler det befriende å la BH og truse være igjen hjemme. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Christina Aguilera (31) overrasket da hun gjestet TV-programmet Chelsea Lately på torsdag, og kom med en svært intim avsløring. Programlederen spurte hvorfor sangeren ikke like å gå med bukser, da Christina fortalte at hun heller ikke liker å ha på seg undertøy.

- Jeg liker å være så fri som mulig til enhver tid. Det er bare slik jeg er. Det er befriende og jeg føler meg sterk, sa Aguilera. 

Christina har den siste tiden vært mye i rampelyset på grunn av sin nye formfulle kropp, som hun flere ganger har måttet forsvare. 

Tidligere denne måneden fikk hun kritikk for å presse seg inn i for trange kjoler. Men Aguilera selv hevder at hun elsker kroppen sin. 

- Jeg elsker den nye kroppen min. Uansett om folk elsker det eller hater det, så er dette den personen jeg er nå, sier hun til bladet People. 

Aguilera setter også pris på livet som småbarnsmor og voksen kvinne. 


- Noen føler at det å bli eldre er en negativ ting, men jeg elsker det å modnes og å få mer visdom. Opplevelse av det å få barn og å se hva en kvinnes kropp kan gjøre er utrolig. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg elsker å vise fram kløften  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer