- Bruker ikke lenger gifteringen

Superstjernen gjemmer seg, men greier ikke å skjule alt.

GJEMMER SEG: Sandra Bullock prøver desperat å gjemme seg for paparazziene i det som hevdes å være det første bildet som er tatt av henne etter ektemannens utro-skandale. Foto: All Over Press
GJEMMER SEG: Sandra Bullock prøver desperat å gjemme seg for paparazziene i det som hevdes å være det første bildet som er tatt av henne etter ektemannens utro-skandale. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det har stormet rundt ekteskapet mellom Oscar-vinneren Sandra Bullock (45) og Jesse James (40) etter at fire kvinner har stått frem og sagt at de hadde sex med ham.

Forrige uke ble Bullock, ifølge Entertainment Tonight, avfotografert i Nord-California. På ett av bildene kan man, skal man tro nettstedet, se at hun ikke har gifteringen på fingeren. Dette fyrer opp om de siste skriveriene om at superstjernen nå forbereder seg på å søke skilsmisse.

Bildet, som sies å være det første av henne siden Jesse-skandalen ble avslørt, viser en Sandra som desperat prøver å unngå paparazziene. Hun drikker kaffe, og har på seg en hatt med et skjerf rundt halsen. 

Bullock flyttet ut av hjemmet hun delte med James og deres tre barn i Los Angeles nesten umiddelbart etter at nyheten om at han etter sigende skal ha hatt en affære med en tatoveringsmodell.

To uker senere sjekket James inn til behandling for sine personlige problemer, sa talsmannen hans, Mike Fleeman, den gang. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Kjøpte strippestang til guttungen