- Bruker ikke kreften som et sjekketriks

Men den alvorlige sykdommen kom ikke som noen bombe på frierne, mener Jakten frieren.

NOEN VISSTE: Ifølge André Olsen visste enkelt av frierne hans i «Jakten på kjærligheten» - allerede under den første speed-daten - at han har vært gjennom en kreftoperasjon. Foto: TV 2
NOEN VISSTE: Ifølge André Olsen visste enkelt av frierne hans i «Jakten på kjærligheten» - allerede under den første speed-daten - at han har vært gjennom en kreftoperasjon. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at «Jakten på kjærligheten»-bonden André Olsen (35) 6. januar i år, etter å ha følt seg dårlig i lengre tid, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft. Gårdsidyllen ble dermed brått snudd på hodet, skrev Se og Hør 21. september.

- Da jeg satte meg i bilen for å kjøre hjem, var jeg sikker på at nå skulle jeg dø, sa Gausdal-bonden til ukebladet den gang.

Mandag fikk TV-seere landet over se at den blide 35-åringen møtte sine ti utvalgte friere for første gang. Og til Seher.no innrømmer han at noen av frierne under den første daten visste om sykdommen som har preget ham den siste tiden, til tross for at innspillingen av speed-daten fant sted for flere uker siden.

- Ja, noen visste om det. Jeg bruker jo uansett ikke kreften som et sjekketriks, sier Olsen, som etter et besøk hos legen med sin tre år gamle sønn, ble hasteoperert etter at kreften ble oppdaget ved en tilfeldighet.

- Jeg har beina godt plantet på jorda, og føler liksom at jeg er ferdig med å prate om sykdommen. Jeg nevnte det vel på speed-daten, men tror likevel ikke at det kom som en bombe på frierne, forteller tobarnsfaren.
 
Istedenfor å tenke tilbake på den tunge tiden, velger heller «Jakten»-bonden nå å tenke framover - på tiden der han skal bygge seg opp og komme helt der han var før sykdommen inntraff.

- Cluet nå er bare å bli frisk. Jeg må bygge meg opp, og bruke tiden til å leve. Akkurat nå er jeg på seteren, jeg føler at jeg må bruke pausene litt godt. Det har vært tre vanvittig tøffe år. En slik opplevelse kan være veldig ødeleggende, derfor handler mye også om å bygge seg opp igjen. Der kan jo det å finne kjærligheten hjelpe, sier André Olsen til Seher.no.

Da André meldte seg på «Jakten på kjærligheten», skrev han åpent og ærlig om sin sykdom. Til Se og Hør har han tidligere fortalt at han har hentet mye støtte hos familien og barna sine under den tøffe tiden.

- Jeg hadde aldri klart dette uten dem. Så enkelt er det. Mamma, pappa og søsknene mine har stilt opp for meg på en måte som jeg er evig takknemlig for. Mitt beste råd til andre som er i en liknende situasjon er å ta imot all den støtten de kan få, har André Olsen, som fortsatt er 80 prosent sykemeldt, tidligere uttalt.  

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Noen av jentene satte meg ut