PÅ TV: Denise Richards har ingen betenkeligheter med å ha døtrene med i sitt eget realityprogram. Foto: All Over Press
PÅ TV: Denise Richards har ingen betenkeligheter med å ha døtrene med i sitt eget realityprogram. Foto: All Over PressVis mer

Bruker hun barna?

Denise håper å få bedre seertall hvis døtrene får være med mer i showet hennes.

LOS ANGELES (Seher.no): Skilsmissen mellom Denise Richards (37) og Charlie Sheen (42) har vært en av Hollywoods bitreste oppgjør.

Nylig innrømmet den tidligere Bond-babe blant annet at døtrene Sam (4) og Lola (3) går i terapi for å få hjelp til å lufte følelsene sine rundt foreldrenes krangler.

Mens eksmannen er lykkelig gift på nytt - jobber Denise hardt med å få realityshowet sitt "Denise Richards: It's Complicated" til å bli en hit. Men etter at fjerde episode ble sendt på lufta hadde seertallet allerede sunket med 25 prosent, skriver OK! magazine.

For å øke publikums interesse ønsker hun nå at barna skal være mer med i showet hennes - noe Charlie er sterk motstander av. I tillegg til at hun vil at showet skal fokusere på hennes og Charlies skitne krangler i retten.

- Hun ønsker å fortsette å bruke barna og Charlie for å få bedre seertall, men Charlie er fast bestemt på å sette en stopper for dette, forteller en venn av "Spin City"-stjernen til bladet.

På det nåværende tidspunkt har Charlie døtrene åtte dager i måneden etter at en dommer tok Denise sin side tidligere i år. Da ble det også bestemt at barna kunne få være med i showet cirka ti prosent i hver episode.

Nå vil Denise kjempe for å få hele foreldreretten slik at hun kan ha med jentene så mye hun ønsker i programmet sitt, ifølge kilden.

- Denise kan ikke forstå hvorfor hun blir kritisert for dette når Charlie en gang hadde Sam med i komiserien "Two and a Half Men". Men Sam var bare åtte måneder den gangen, hun satt i en bæremeis og var akkurat 39 sekunder på skjermen, forteller vennen til OK!

LES OGSÅ: Playboy er fortsatt en mulighet