Bruker «gulltenner» for å gjøre folk forbanna

- Det er David som har kledd meg opp, sier Madonna om sønnen, som hun matchet fra topp til tå under Grammy Awards.

BAD ASS: Madonna har alltid likt å provosere, og under Grammy Awards håpet hun "gullgrillen" hennes ville få folk til å snakke.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
BAD ASS: Madonna har alltid likt å provosere, og under Grammy Awards håpet hun "gullgrillen" hennes ville få folk til å snakke. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Madonna (55) valgte yngstesønnen David (8) fremfor sin nye unge kjæreste Timor Steffens (26) som date under nattens Grammy Awards.

Mor og sønn var begge kledd i svart dress og hatter, og unge David så ut til å ha lært noen triks av sin berømte mor da han poserte drevent foran fotografene på den røde løperen.

- Vi valgte Ralph Laurent begge to, fortalte popdronningen til programleder Ryan Seacrest.

Firebarnsmoren avslørte også at det var sønnen som inspirerte henne til å droppe kjole denne kvelden.

- Jeg fulgte rådet hans da jeg valgte dette antrekket. Det er han som har kledd meg opp. Han ville at vi skulle være like, så da var det bare å adlyde, smilte hun.

Men det var ikke bare dressen som skilte Madonna fra de andre kjolekledde damene. 55-åringen hadde også på seg «gulltenner», eller «grill» som det blir kalt, for anledningen.

Det er ofte rappere og ganstere som blir assosiert med denne trenden, og Madonna innrømmet at hun brukte den for å provosere.

- Alle blir forbanna når jeg bruker «grillen» min, så derfor gjør jeg det. Og nå passet til antrekket mitt i tillegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.