Bruker «gulltenner» for å gjøre folk forbanna

- Det er David som har kledd meg opp, sier Madonna om sønnen, som hun matchet fra topp til tå under Grammy Awards.

BAD ASS: Madonna har alltid likt å provosere, og under Grammy Awards håpet hun "gullgrillen" hennes ville få folk til å snakke.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
BAD ASS: Madonna har alltid likt å provosere, og under Grammy Awards håpet hun "gullgrillen" hennes ville få folk til å snakke. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Madonna (55) valgte yngstesønnen David (8) fremfor sin nye unge kjæreste Timor Steffens (26) som date under nattens Grammy Awards.

Mor og sønn var begge kledd i svart dress og hatter, og unge David så ut til å ha lært noen triks av sin berømte mor da han poserte drevent foran fotografene på den røde løperen.

- Vi valgte Ralph Laurent begge to, fortalte popdronningen til programleder Ryan Seacrest.

Firebarnsmoren avslørte også at det var sønnen som inspirerte henne til å droppe kjole denne kvelden.

- Jeg fulgte rådet hans da jeg valgte dette antrekket. Det er han som har kledd meg opp. Han ville at vi skulle være like, så da var det bare å adlyde, smilte hun.

Men det var ikke bare dressen som skilte Madonna fra de andre kjolekledde damene. 55-åringen hadde også på seg «gulltenner», eller «grill» som det blir kalt, for anledningen.

Det er ofte rappere og ganstere som blir assosiert med denne trenden, og Madonna innrømmet at hun brukte den for å provosere.

- Alle blir forbanna når jeg bruker «grillen» min, så derfor gjør jeg det. Og nå passet til antrekket mitt i tillegg.

David fortalte at han også gjerne vil kopiere morens tannpynt.

- Hun sa at jeg skal få «grill» til bursdagen min, avslørte han, mens Madonna minnet ham på at han måtte dra til tannlegen først.

LES OGSÅ: Her er stjernenes glamorøse Grammy-kjoler

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer