BRUDD: I slutten av mars ble det kjent at Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles. Her er paret avbildet i begynnelsen av forholdet.  Foto: Splash News/ All Over Press
BRUDD: I slutten av mars ble det kjent at Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles. Her er paret avbildet i begynnelsen av forholdet. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Bruker fortsatt gifteringen

To uker etter sjokkbruddet går Gwyneth Paltrow med kjærlighetsgaven fra eks-mannen.

SEOGHØR.NO: I slutten av mars ble det kjent at Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37) går hvert til sitt etter ti års ekteskap og to barn sammen. Paret, som giftet seg i 2003, var på ferie på Bahamas da skuespilleren på sin hjemmeside bekreftet at ekteskapet var over.

Bilder fra ferien viste at Gwyneth hadde tatt av seg gifteringen, men tirsdag delte hun et privat bilde på Twitter der det gylne smykket igjen glimtet rundt ringfingeren på venstre hånd.

Sønnen Moses fylte åtte år og Paltrow markerte dagen med å dele et familiebilde med sine følgere. På bildet klemmer hun sønnen tett inntil seg med venstre hånd i håret hans - og gifteringen er tydelig synlig.

- Moses Bruce Paltrow Martin fyller 8 i dag. Vi elsker deg, skrev hun under det søte bildet.

Elsker fortsatt hverandre

Skuespilleren har holdt en lav profil etter bruddet, men mandag ble hun fotografert gjennom bilvinduet på vei ut fra hjemmet sitt i Los Angeles - og gifteringen var igjen på plass på venstre hånd.

Chris og Gwyneth skal ha fokusert på å beholde vennskapet selv om kjærligheten tok slutt.

Bruddet kom etter at en rekke utroskapsrykter i lang tid hadde sirkulert rundt paret, likevel slår eksene fast at de fortsatt elsker hverandre.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt, sto det i kunngjøringen fra eks-paret.

BARNA: Gwyneth Paltrow og Chris Martin er opptatt av å verne barna, og ønsker ikke at skilsmissen skal gå ut over Apple (9) og Moses (7). Dette bildet er tatt i Sardinia i Italia i 2009. Regissør Steven Spielberg i bakgrunnen. Foto: Stella Pictures
BARNA: Gwyneth Paltrow og Chris Martin er opptatt av å verne barna, og ønsker ikke at skilsmissen skal gå ut over Apple (9) og Moses (7). Dette bildet er tatt i Sardinia i Italia i 2009. Regissør Steven Spielberg i bakgrunnen. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Paltrow viser seg fram uten sminke