VULGÆRE TÆR?: Om Billie Piper hadde tatt av seg disse skoene, hadde føttene blitt byttet ut med "dobbeltgjenger-føtter". Piper nekter nemlig å la sine egne føtter vises i serien, fordi hun finner tærne sine vulgære.  Foto: WENN
VULGÆRE TÆR?: Om Billie Piper hadde tatt av seg disse skoene, hadde føttene blitt byttet ut med "dobbeltgjenger-føtter". Piper nekter nemlig å la sine egne føtter vises i serien, fordi hun finner tærne sine vulgære. Foto: WENNVis mer

Bruker en annens føtter på TV

- De ser skikkelig vulgære ut.

SEHER.NO: Billie Piper (27) - kjent fra TvNorges "Secret Diary Of A Call Girl" insister på å bruke dobbeltgjenger-føtter under innspillingen.

Skuespilleren som spiller en luksusprostituert i den britiske tv-serien "Secret Diary Of A Call Girl", nekter å la sine egne føtter vises i serien, fordi hun finner tærne sine vulgære.

- Jeg hater føttene mine! De er det jeg liker aller minst i hele verden. De ser skikkelig vulgære ut, og når jeg ser på dem begynner jeg nesten å gråte, sier Piper til ContactMusic.

Piper forklarer at mange av scenene i serien er ganske vanskelige å spille inn, da de er av ganske rå og erotisk karakter.

- Noen av scenene er forferdelige å spille inn, men så lenge man gjør det med godt humør, så går det bra.

Hun har også et godt triks for å komme seg igjennom kysse-scene.

- Det er viktig å passe på å alltd ha en tyggegummi man kan gi til motspilleren, og å si fra at ånden deres stinker om det er tilfellet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi forsøker å friske opp fredagskveldene