<strong>VIL HA DET MYKT:</strong> Jennifer bruker angivelig ikke vanlig toalettpapir, men av kashmirull.  Foto: Fame Flynet
VIL HA DET MYKT: Jennifer bruker angivelig ikke vanlig toalettpapir, men av kashmirull. Foto: Fame Flynet Vis mer

Bruker dopapir av kashmirull

Sangerinnen har store krav til hva som kommer nær hennes berømte rumpe.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Jennifer Lopez (42) er omtrent like berømt for bakdelen sin, som musikken. Som artist reiser hun en del, og tar blant annet med barna sine på turné neste måned. Da er det visse ting hun sørger for å ha med seg, slik at baken har det så bra som mulig.

- Jennifer er besatt av renslighet, og liker ikke å sette seg på andre toalettseter enn hennes eget. Hun har et spesialdesignet sete som passer oppå alle toaletter, sier en kilde ifølge The Sun.

Men ifølge The Sun, holder det ikke med eget toalettsete. Hun insisterer i tillegg på å kun tørke seg med dopapir av kashmirull.

Latinosangerens rumpe er svært omdiskutert. Skuespillerinnen Cameron Diaz, sa i 2006 at hun var misunnelig på Lopez for rumpa.

Filmstjernen er imidlertid også kjent for å spøke med sin berømte kroppsdel. I filmen «The Back-Up Plan» fra 2009 spøkte hun blant annet med at rumpa hennes var for stor til å passe inn i en vanlig drosje. ..

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ STOR BILDESPESIAL: - Ser rumpa mi stor ut i denne?   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer