POPSTJERNE: Britney er kjent for å ha hitlåter som «Hit me baby one more time» og «Stronger» på CVen, og nylig slapp hun singelen «Work Bitch».

 Foto: Stella Pictures
POPSTJERNE: Britney er kjent for å ha hitlåter som «Hit me baby one more time» og «Stronger» på CVen, og nylig slapp hun singelen «Work Bitch». Foto: Stella PicturesVis mer

Bruker Britneys musikk som våpen

Popstjernens musikk skremmer vekk somaliske pirater.

SEOGHØR.NO: Britney Spears (31) er en av verdens mest populære popstjerner. Den amerikanske sangeren har hits som «Hit me baby one more time» og «Oops! I did it again» på CVen, og slapp nylig singelen «Work Bitch».

Britneys låter blir gjerne spillt for danseglade mennesker på utesteder over hele verden, men nå har britiske sjøkapteiner funnet et nytt bruksområde for poplåtene.

De britiske kapteinene på Afrikas østkyst bruker nå Britney Spears sin musikk til å bekjempe somaliske pirater. Popstjernes musikk spilles når piratene nærmer seg.

SEXY PÅ SCENEN: Britney Spears er kjent for sine sexy sceneopptredener. Foto: BritneyDC  / Splash News/ All Over Press
SEXY PÅ SCENEN: Britney Spears er kjent for sine sexy sceneopptredener. Foto: BritneyDC / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Musikken hennes har blitt valgt ut av et sikkerhetsteam som kjører etter skipene våre. Sikkerhetsteamet mente at piratene ville hate den. Noe som stemmer. Piratene hater kultur fra vesten, noe som gjør at Britneys musikk passer perfekt, sier offiseren Rachel Owens (34) til Mirror.

Høytalerene rettes mot piratene så mannskapet på skipet ikke plages av musikken.

- Det er så effektivt at vi nesten aldri trenger å bruke våpen. Så fort de hører Britney forsvinner de så fort de kan, sier Owens til avisen.

LES OGSÅ:  - Det er jobben min å se sexy ut