KONKURS: Kerry Katona skal ifølge Daily Mirror ha brukt deler av eks-mannens barnebidrag for døtrene Lily og Molly til å kjøpe kokain, etter at hun ble slått konkurs. Foto: All Over Press
KONKURS: Kerry Katona skal ifølge Daily Mirror ha brukt deler av eks-mannens barnebidrag for døtrene Lily og Molly til å kjøpe kokain, etter at hun ble slått konkurs. Foto: All Over PressVis mer

- Bruker barnebidraget på kokain

Hvor mye verre kan det bli, sier venner av Kerry Katona.

SEHER.NO: Narkotikaskandalene vil ingen ende ta for den tidligere Atomic Kitten-sangeren Kerry Katona (28).

Fem dager etter at bilder som viser henne sniffe kokain gjennom en seddel ble trykket i avisen News Of The World, hevder en kilde nær stjernen at hun finansierer rusmisbruket ved hjelp av barnebidraget fra eks-mannen Brian McFadden.

Den tidligere Westlife-sangeren betaler ifølge Daily Mirror over 20.000 kroner til Kerry i måneden. Pengene skal gå til skolepenger og levekostnader for deres to døtre Molly (7) og Lily Sue(6).

- Kerry har hatt det tøft økonomisk den siste tiden. Hun prøver å finne penger for å betale en restskatt på 830.000 kr, i tillegg til at hun har gått personlig konkurs.

- Det er ingen hemmelighet at hun har lurt til seg deler av barnebidraget. Hun visste at pengene ikke kunne røres av konkursen, sier en kilde til avisa.

Nyheten vil neppe bli positivt mottatt hos McFadden, som tidligere denne uka varslet at han vurderer å be om omsorgsretten for barna. Han mener at det ikke er sunt for døtrene å bo under samme tak som Kerry, så lenge hun ruser seg på kokain.

I tillegg til Molly og Lily, har Kerry to barn med sin nåværende ektemann Mark Croft.

Men døtrene er ikke det eneste ruinerte Kerry risikerer å miste.

Etter at supermarkedkjeden Iceland sa opp reklame-kontrakten hennes - til en verdi av over 2,5 millioner kroner - står hun i fare for å miste millionhjemmet sitt i Cheshire.

Dermed sliter eks-popstjernen med å betale de månedlige avdragene.

Ifølge The Sun har Kerry bedt sine advokater legge ut huset for salg, før hun blir kastet ut.

- Livet hennes er et kaos. Hun blir jaktet på av kreditorer og nå politiet. Hvor mye verre kan det bli, sier en venn av Kerry til avisa.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Fettsuger seg for å beholde mannen