Bruker 900 000 kroner på utseende i året

Jennifer Aniston gjør alt for å holde på sitt vakre ytre.

BETALER FOR SKJØNNHETEN: Jennifer Aniston bruker 900 000 kroner i året på å holde på sitt flotte ytre.  Foto: All Over Press
BETALER FOR SKJØNNHETEN: Jennifer Aniston bruker 900 000 kroner i året på å holde på sitt flotte ytre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston (43) ble nylig kåret til den mest sexy kvinnen i verden, men skjønnheten koster og stjernen skal, ifølge nettstedet Shine, bruke over 900 000 kroner i året på sitt vakre ytre. Nettstedet har gått gjennom «Friends»-stjernens faste skjønnhetsrutiner og regnet på ut prisen.

Aniston ble berømt allerede som 21-åring og over 20 år senere merker skuespilleren presset for å holde seg flott og populær.

I Hollywood er det viktig å være i form og Aniston investerer store summer i sin sexy kropp. Hun bruker blant annet 6000 kroner i uken på yogatimer med sin personlige trener, og 6000 kroner på jevnlige frisørtimer med klipp og striping.

Mange skjønnhetseksperter mener Jennifer ser bedre ut i dag enn hun gjorde for ti år siden, og under et intervju på talk showet «Conan» avslørte stjernen at hun bruker laser for å fjerne aldringstegn. Hun er også stor fan av kjemisk peeling.

- Det gjør at den døde huden faller av ansiktet. Det er veldig intenst og jeg ser ut som et brannskadeoffer i en uke etterpå, sa hun på talkshowet.


43-åringen er nøye med å ta vare på huden og skal bruke circa 6000 kroner på hudpleie i måneden og 2000 kroner i sminke.

Hennes private sminkører skal også ha en prislapp på rundt 24 000 kroner per gang.

Aniston har også operert nesen to ganger og bruker penger på soling.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er lykkeligere enn noensinne 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer