Bruker 750 000 kroner på hver bryllupsgjest

Her er de svimlende detaljene rundt Kim Kardashian og Kanye Wests bryllup.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 24. mai gifter Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) seg, for gang nummer to, under det som er ventet å bli årets store kjendisbryllup. Og nå har de spektakulære detaljene fra bryllupsplanleggingen begynt å lekke ut til pressen.

Superparet sparer ikke på noe når de inviterer venner og familie til sin store dag i Paris.

Kim og Kanye ønsker seg et kongelig bryllup og har studert prins William og Kates bryllup som inspirasjon.

Men det populære paret er nok allerede rette ektefolk under bryllupet i slutten av mai. Tirsdag meldte TMZ at de gifter seg i en privat seremoni hjemme i California en av de nærmeste dagene. Dette vil være en svært intim og privat seremoni i forhold til den store produksjonen som er ventet i Paris.

Eksklusive gaver til gjestene

Den franske vielsen finner sted i majestetiske omgivelser på slottet Chateau Louis XIV utenfor Paris der de planlegger å bygge en ekstra balkong for 1,8 millioner kroner.

I april-utgaven av Vogue forteller Kim at det blir en «intim» seremoni med 200 av parets nærmeste. Det er ventet at brudeparet vil bruke rundt 750 000 kroner per gjest.

Det skal blant annet inkludere eksklusive «goodie bags» med champagne og krystallglass. Mange av gjestene vil også bli fløyet over på førsteklasse fra USA til Frankrike.

OVERDÅDIG: På Kims bursdag i oktober i fjor leide Kanye West en baseball-arena og gikk ned på kne. Bryllupet 24. mai er forventet å være overdådig og luksuriøst.  Foto: FameFlynet
OVERDÅDIG: På Kims bursdag i oktober i fjor leide Kanye West en baseball-arena og gikk ned på kne. Bryllupet 24. mai er forventet å være overdådig og luksuriøst. Foto: FameFlynet Vis mer

Bruker millioner på drikkevarer

West skal ha bestilt mat fra to eksklusive restauranter i Eiffeltårnet og gjestene kan i tillegg gjestene hygge seg med noe godt i glasset.

Kanye har brukt 165 000 kroner på vintage champagne og 135 000 kroner på rødvin.

Rapperen slår også til med en flaske av verdens dyreste drink - en flaske Hennessey Beaute du Siecle-cognac til én million kroner.

- De vil gi gjestene en smak av Paris. Kanye vil ha et spektakulært fyrverkeri-show som skal minne om lysshowet under de olympiske leker i London, sier en kilde til magasinet Grazia.

Det er Kims tredje bryllup og bruden vil gå i tre ulike kjoler under seremonien og den påfølgende festen.

SLOTT: Superparet har blant annet besøkt slottet Louis XIV castle i Louveciennes utenfor Paris og det er antatt at bryllupet vil finne sted i disse idylliske omgivelsene. Foto: FameFlynet Sweden
SLOTT: Superparet har blant annet besøkt slottet Louis XIV castle i Louveciennes utenfor Paris og det er antatt at bryllupet vil finne sted i disse idylliske omgivelsene. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

- Kim har hatt de siste tilpasningene på kjolen, inkludert en kjole fra Givenchy.

Paret har i forkant av den store dagen ansatt en etikette-lærer som skal undervise Kardashian-klanen og gjestene i skikk og bruk.

- Læreren vil gi dem noen tips, blant annet hvordan man holder et champagneglass riktig. De får heller ikke lov til å snakke med kelnerne eller bartenderne. Kim og Kanye vil ha det så formelt som mulig, sier en kilde til Grazia.

LES OGSÅ: Satte salgs-rekord etter blad-hets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer