Bruker 700.000 på å finne erstatteren

NRK bruker 700.000 lisenskroner på å finne kringkastingssjef.

GÅR AV: Kringkastingssjef i NRK, Hans-Tore Bjerkaas, slutter i jobben i mars 2013. Nå bruker statskanalen omkring 700.000 lisenskroner på å finne erstatteren. Foto: SCANPIX
GÅR AV: Kringkastingssjef i NRK, Hans-Tore Bjerkaas, slutter i jobben i mars 2013. Nå bruker statskanalen omkring 700.000 lisenskroner på å finne erstatteren. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars neste år slutter Hans-Tore Bjerkaas (61) som kringskastingssjef i NRK.

Nå skriver VG at statskanalen har hentet inn hodejegere for å finne Bjerkaas' erstatter. De skal finne kvalifiserte kandidater til jobben, og kontrakten er signert av styreleder i NRK, William Nygaard, og styreleder i Hodejegerne Møllerstad og Christiansen, Åge Petter Christiansen.

- Jeg uttaler meg ikke om denne avtalen, forklarer Christiansen til VG.

Solveig Jølstad, som er organisasjonsdirektør i NRK, opplyser til avisen at statskanalen bruker omkring 700.000 kroner på å finne en ny kringkastingssjef.

- Dette omfatter først og fremst rekrutteringshjelp og annonsering av stillingen, opplyser hun i en e-post til avisen.

Aktuelle kandidater skal være Anne Aasheim, direktør i Norsk Kulturråd og tidligere Dagbladet-redaktør, Thor Gjermund Eriksen, konsernsjef i A-pressen og tidligere Dagbladet-redaktør, Trine Eilertsen, sjefredaktør i Bergens Tidende, Annie Wegelius, programdirektør i SVT, Harald Strømme, sjef i TVNorge og Torry Pedersen, ansvarlig redaktør i VG.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: TV-kongen ble slått til ridder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer