LYKKELIG GIFT: Selv om det ble en litt problematisk start på seremonien ordnet alt seg for brudeparet. Foto: AP
LYKKELIG GIFT: Selv om det ble en litt problematisk start på seremonien ordnet alt seg for brudeparet. Foto: APVis mer

Brudgommen glemte løftene sine

Det er kanskje ikke så lett fjerde gang...

SEHER.NO:  Komikeren Tom Arnold (49) sitt romantiske bryllup ble nesten en fiasko da han glemte å skrive ned bryllupsløftene sine.

Ifølge Contact Music husket Arnold bare de viktigste tingene av seremonien da han skulle gi sin forlovede Ashley Groussman hans løfter for fremtiden.

Det var forloveren Dax Shepard som måtte be om en pause for brudgommen, slik at han skulle øve på løftene..


- Jeg måtte få han til alters tidsnok, noe som er ganske vanskelig for ham. Jeg var veldig smart, og fikk han ut av huset to timer før seremonien slik at han skulle være der tidsnok. Det var ekstremt viktig, for solnedgangen skulle være akkurat da de ga hverandre sitt ja. Og det ville bli tatt bilder, siere Shepard.

Men selv om forloveren fikk brudgommen ut av huset tidsnok, begynte problemene syv minutter før seremonien.

- Jeg fortalte han at jeg skulle se på min tale, og plutselig utbryter han; Oj du har skrevet din tale, du printet den ut? Jeg må jobbe med min! Så drar han frem noen ark og begynner å skrive.

Og Tom Arnold ble virkelig tatt på sengen.

- Det var akkurat som om noen fortalte ham samme dagen at han skulle gifte seg, han hadde ikke forberedt noen ting og så begynte han plutselig å skrive ned helt sinnsyke notater. Jeg måtte fortelle han at vi begynte å miste lyset, forteller han.

Men til tross for problemene gikk seremonien ganske så bra. Dette var jo tross alt Tom Arnolds fjerde ekteskap.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Snakker ut om misbruket