Se og Hør avslører:

Brudeparets hemmelige fest

Jakob og hans Elisabeth inviterte til minglefest dagen før den store dagen.

SNART MANN OG KONE: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson er på plass i Drammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SNART MANN OG KONE: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson er på plass i Drammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag gikk startskuddet for bryllupsfeiringen for Jakob Ingebrigtsen (23) og kjæresten gjennom syv år, Elisabeth Asserson (23).

100 gjester er invitert til to dagers bryllupsfest i Drammen, som det profilerte paret har planlagt ned til den minste detalj godt hjulpet av en profesjonell bryllupsplanlegger.

Mingle-moro

Lørdag blir de mann og kone, men først skulle familie og venner ristes sammen til en minglefest på byens største hotell - slik at Jakob og Elisabeth fikk snakket ordentlig med alle som kommer.

For lørdagen blir garantert travel for det kommende ekteparet, som også holder på med et omfattende restaureringsarbeid av en enebolig hjemme i Sandnes som de kjøpte i fjor.

OMDISKUTERT: Jakob Ingebrigtsen får rivalene til å heve øyenbrynene. Video: NRK Vis mer

Da kan det være godt å slappe litt av og feste med nærmeste familie og venner og bare tenke på det fantastiske som skal skje under vielsesseremonien i kirken. Og for Jakob sin del, legge bort løpsskoene for en liten stund.

LOKALET: Her holdes festen fredag kveld. Foto: Harald Gautneb
LOKALET: Her holdes festen fredag kveld. Foto: Harald Gautneb Vis mer

Men først skulle det altså mingles og festes på byens største hotell, der brudeparet og de fleste av gjestene sjekket inn fredag - før gode venner og nærmeste familie samlet seg til en hyggelig bli-kjent-aften.

Jakobs brødre Martin (28), Filip (30), Henrik (32) og lillesøster Ingrid (17) er hjertelig tilstede.

At bryllupet er lagt til slutten av september er heller ikke tilfeldig. Da er nemlig sesongen ferdig for Jakob sin del, og paret skulle etter planen reise rett på bryllupsreise til Maldivene.

SNART EKTEPAR: Jakob Ingebrigtsen får kyss av sin kommende kone Elisabeth Asserson etter at han tok gull på 1500 m under EM i friidrett i München 2022 på Olympiastadion i Tyskland. Foto: Lise Åserud / NTB
SNART EKTEPAR: Jakob Ingebrigtsen får kyss av sin kommende kone Elisabeth Asserson etter at han tok gull på 1500 m under EM i friidrett i München 2022 på Olympiastadion i Tyskland. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Vi trene mer

Bare noen dager før bryllupet avslørte Jakob at han velger bort bryllupsreisen til Maldivene til fordel for mer mengdetrening.

Det kom som en stor overraskelse og står i kontrast med hva Elisabeth tidligere har uttalt. Da den kommende brudgommen ble spurt av NRK om hvordan det ville bli å gifte seg, trodde han at det ville bli veldig fint.

- Men noen bryllupsreise blir det ikke. Det blir knallhard treningsleir til vinteroppkjøringen, avsluttet Jakob intervjuet.

Det mange spør seg om nå, er når det nygifte og travle ekteparet vil finne tid til en romantisk og etterlengtet bryllupsreise etter en usedvanlig travel, men minnerik uke i deres unges liv.

LES OGSÅ: - Det var et enkelt valg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer