Brudekjolen kostet 12 millioner kroner

Kim Kardashians hvite Givenchy-kjole hadde en heftig prislapp.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ble Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) erklært rette ektefolk foran en blomstervegg under en spektakulær seremoni på det italienske slottet Fort Belvedere i Firenze.

Det var selvsagt knyttet stor spenning til brudens kjole og Kim skuffet ikke.

Hun avga sine løfter i en elfenbenshvit blondekjole designet av Givenchys Riccardo Tisci - som er en nær venn av paret og skal ha hatt en prislapp på svimlende 12 millioner kroner!

Gjennomsiktige blonde-ermer og åpne partier rundt magen viste brudens flotte figur uten å avsløre for mye. Tradisjonen tilsier at brudgommen ikke skal se sin tilkommende i kjolen før den store dagen, men både Kim og Kanye skal ha vært involvert i designprosessen.

Kjolen hadde åpen rygg Kardashian fullførte looken med et gulvlangt romantisk slør over sine bølgende lokker.

VAKKER BRUD: I en spesialdesignet brudekjole fra Givenchy med blondeslør og åpen rygg var Kim Kardashian et fantastisk syn da hun giftet seg med rapper-kjæresten Kanye West.  Foto: Kim Kardashian/Kris Jenner/Instagram
VAKKER BRUD: I en spesialdesignet brudekjole fra Givenchy med blondeslør og åpen rygg var Kim Kardashian et fantastisk syn da hun giftet seg med rapper-kjæresten Kanye West. Foto: Kim Kardashian/Kris Jenner/Instagram Vis mer

Dette mener Jan Thomas om kjolen

Se og Hørs motepoliti og stylist Jan Thomas Mørch Husby har i likhet med mange amerikanske medier lagt sin elsk på den romantiske kreasjonen.

- Ikke siden Kate og Williams bryllup har en brudekjole fått så mye oppmerksomhet. Kjolen var alt man kunne håpe på, og litt til! Kjolen er skreddersydd til Kims fantastiske og verdensberømte former og er like spektakulær bakfra som forfra, sier kjendisstylisten.

Han mener Kim minnet om filmikonet Elizabeth Taylor på bryllupsdagen og triller terningkast seks!

- Kjolen er både utradisjonell og tradisjonell. Med det mener jeg at den er langt mer sexy enn de fleste brudekjoler, men samtidig er den klassisk og romantisk. Kim minner om en moderne Elisabeth Taylor. Det å føle seg vel og vakker på sin bryllupsdag er viktig. Denne magiske kjolen har alle elementene man kan ønske seg. Jeg tipper Kim følte seg som en eventyrprinsesse.

TOMMEL OPP: Motepoliti Jan Thomas mener kjolen var vakker og romantisk og satt som støpt på realitystjernens lekre kurver.
TOMMEL OPP: Motepoliti Jan Thomas mener kjolen var vakker og romantisk og satt som støpt på realitystjernens lekre kurver. Vis mer

Delte bryllupsbilder med fansen

Hemmeligholdet var stort foran årets største kjendisbryllup og de celebre gjestene visste knapt hvor de skulle før de ble fløyet fra bryllupsfesten på slottet Versailles utenfor Paris til seremonien i Italia.

Fansen måtte vente lenge før de fikk se bilder fra seremonien, men tirsdag ville realitystjernen dele sin lykke og delte to bilder på Instagram. På et bilde gir paret hverandre sitt første kyss som Herr og fru West og på det andre stråler de nygifte etter å ha avgitt sine løfter. Datteren North West (11 mnd) kan også skimtes i bakgrunnen. Kims mor Kris Jenner har også delt et bilde der alle de fantastiske blondedetaljene kommer frem.

DYR: Den eksklusive kreasjonen skal ha hatt en prislapp på over 12 millioner kroner.  Foto: Kris Jenner/Instagram
DYR: Den eksklusive kreasjonen skal ha hatt en prislapp på over 12 millioner kroner. Foto: Kris Jenner/Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Avslører drama i kulissene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer