- Bruddryktene er falske!

Stjerneparet hevder amerikanske medier har rottet seg sammen mot dem.

- INGEN PROBLEMER: Jada Pinkett Smith hevder ryktene om at hun og ektemannen Will Smith opplever problemer i ekteskapet, er helt falske og grunnløse. Foto: All Over Press
- INGEN PROBLEMER: Jada Pinkett Smith hevder ryktene om at hun og ektemannen Will Smith opplever problemer i ekteskapet, er helt falske og grunnløse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller-ekteparet Will Smith (43) og Jada Pinkett-Smith (40) har slitt med rykter om at ekteskapet deres er i oppløsning siden august, da bladet InTouch Weekly hevdet Will hadde oppdaget kona med Jennifer Lopez' eks-mann Marc Anthony.

I månedene etter skandaleoverskriftene har paret flere ganger kysset hverandre i offentlighet, for å vise at alt er i skjønneste orden, men likevel har ryktene nektet å dø.

I den nyeste utgaven av det franske bladet Gala tar imidlertid Jada bladet fra munnen og insisterer på at det aldri har vært problemer mellom ekteparet, som sammen ledet Nobelkonserten i Oslo i 2009.

- Ryktene er falske! Jeg reiser mye på grunn av jobben min, akkurat som Will gjør. Men livsstilen vår har ikke forandret seg. Før vi fikk barna, var vi også mye fra hverandre fordi vi hadde forskjellige prosjekter.

Jada - som har barna Jaden (13) og Willow (11) sammen - hevder at bruddryktene har oppstått fordi de amerikanske tabloidbladene trenger noe å skrive om.

- Hvert år er et kjendispar i søkelyset, og i år er det desverre oss!

- Will og jeg vet sannheten og venter bare på at stormen skal blåse over, sier hun til Gala ifølge People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Halle Berry ble angrepet med slim

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer