Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Bruddet vårt suger

Khloé Kardashian gjør alt i sin makt for å gjøre samlivsbruddet så sømløst som mulig for datteren.

SLUTT: Khloé Kardashian har bekreftet bruddet med Tristan Thompson, og forteller nå om den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Khloé Kardashian har bekreftet bruddet med Tristan Thompson, og forteller nå om den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tre måneder er gått siden realitystjernen Khloé Kardashians (34) liv ble snudd på hodet. I midten av februar ble hennes daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

I mars fortalte Jordyn sin side av historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk» med Jada Pinkett Smith (47). Der hevdet 21-åringen blant annet at det ikke hadde skjedd noe annet enn et uskyldig avskjedskyss mellom henne og Thompson, men skandalen var likevel et faktum.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Snakker ut om bruddet

Khloé har på sin side kommet med små stikk til Tristan via sosiale medier etter at utroskapsskandalen ble kjent, men først nå letter hun på sløret om hvordan hun har det - og hvordan hun og ekskjæresten oppdrar datteren True (1) sammen.

Det gjør hun i podkasten «Divorce Sucks With Laura Wasser».

- Bruddet vårt suger. Det gjør det, forteller Khloé åpenhjertig.

- Tristan og jeg gjorde det slutt for ikke så lenge siden, så det er fremdeles veldig ferskt. Følelsene blir forsterket noen ganger, men jeg gjør alt i min makt, deler hun, og sikter sannsynligvis til at hun prøver å holde følelsene under kontroll.

- Ingen negativ energi

Videre påpeker realitystjernen at i og med at datteren er såpass liten, så vet hun ikke at foreldrene hennes ikke er sammen lenger.

Likevel føler Khloé at den lille jenta kan kjenne energien mellom dem - og derfor jobber de hardt med nettopp det.

- Jeg gjør alt i min makt for å ikke legge noen negativ energi rundt henne, selv om det kanskje høres litt rart ut for noen, forteller hun.

View this post on Instagram

It’s Mothers Day!!! Happy Mother’s Day 💕💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Samtidig forteller Khloé at hun personlig kun har hatt positive opplevelser når det kommer til å vokse opp i et hjem der foreldrene ikke er sammen lenger.

Blant annet merket hun aldri noen dårlig stemning mellom sine biologiske foreldre, Kris Jenner (63) og den nå avdøde Robert Kardashian, etter at de gikk hver til sitt. Hun satte også pris på at stefaren, Bruce Jenner - nå Caitlyn Jenner (69) - og hennes biologiske far kom såpass godt overens. Nettopp dette er noe hun selv streber etter om dagen.

- Jeg hørte dem aldri være respektløse mot hverandre. Alt var så sømløst, selv om det kanskje var vanskelig for dem, sier hun.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

Oppdrar datteren sammen

Det er også nettopp dette som er noe av årsaken til at Khloé arrangerte en stor fest for å feire datterens ettårsdag i april - og inkluderte barnefaren Tristan.

- Jeg vet at faren hennes er en bra mann, jeg vet hvor høyt han elsker henne, og derfor ville jeg at han skulle være der, sier hun om feiringen.

Videre legger hun til at Tristan fremdeles bor i Ohio, der han spiller basketball, mens hun og True for det meste bor i California, der også resten av Kardashian-klanen bor.

Eksparet skal, ifølge flere nettsteder, etter beste evne forsøke å oppdra datteren sammen.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Ingen nye menn i sikte

I podkasten får Khloé også spørsmål om hun har en ny mann i livet sitt, noe hun er raskt ute med å avkrefte.

- Jeg tenker ikke engang på det. Jeg er så forelsket i True, og vil bare være med henne hvert minutt. Jeg jobber mye, og jeg jobber med meg selv. Fokuset mitt er True, og jeg kjenner ingen trang til å finne noen eller til å gå på date igjen, sier hun.

NYTT FOKUS: Khloé fokuserer nå på seg selv og datteren, og er ikke på utkikk etter en ny mann med det første. Foto: NTB Scanpix
NYTT FOKUS: Khloé fokuserer nå på seg selv og datteren, og er ikke på utkikk etter en ny mann med det første. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skandale før fødselen

Ovennevnte utroskapsskandale er likevel ikke den første for NBA-stjernen Tristan Thompson. Like før datteren True kom til verden i april i fjor, ble han nemlig observert i het omfavnelse med flere kvinner.

Den gang dukket flere videoklipp av ham opp i medier som Daily Mail og TMZ. I en av videoene så man blant annet at basketballstjernen flørter vilt med to jenter på et utested i New York, før han kysser en av dem.

Tristans ekskjæreste, Jordan Craig, var den gang raskt på banen og ga et subtilt stikk i retning Tristan. Da NBA-stjernen ble sammen med Khloé Kardashian, hadde han nemlig nylig dumpet da høygravide Jordan. Hun fødte sønnen deres Prince i 2016.

«Hvis du respekterer deg selv og andre, ville du aldri ha forårsaket andres ulykke. Ønsker fred og fordragelighet for alle», skrev hun.

SNAKKER OM DRAMAET: Kourtney Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show», der hun snakker ut om det turbulente kjærlighetslivet til søsteren Khloé. Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er allerede hodestups forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer