INGEN DRAMATIKK: Gro Hammerseng bekrefter overfor TV 2 at at det er slutt. - Der er overhode ingen dramatikk i det, sier Hammerseng.
INGEN DRAMATIKK: Gro Hammerseng bekrefter overfor TV 2 at at det er slutt. - Der er overhode ingen dramatikk i det, sier Hammerseng.Vis mer

- Bruddet var trist og leit

Men håndballstjernene er fortsatt gode venner...

SEHER.NO:  Håndballstjernene Katja Nyberg og Gro Hammerseng fikk stor oppmerksomhet, da det i 2005 ble kjent at de var blitt kjærester. Nå har imidlertid paret gått fra hverandre, etter fem år sammen.

- Jeg kan bekrefte at vi flytter fra hverandre. Det er overhode ingen dramatikk i det. Vi er bare to personer som har vært sammen og som gjør det slutt, sier Gro Hammerseng til TV 2-sporten.

Katja Nyberg understreker overfor VG at de to jentene fortsatt er gode venner.

Selv om paret nå flytter fra hverandre, vil de fortsatt være lagkamerater i Larvik Håndballklubb. Så bruddet vil ikke få noen sportslige konsekvenser.

- Bruddet er trist og leit. Men Gro og Katja er to strålende jenter som fungerer godt sammen - og hver for seg, sier hovedtrener Karl Erik Bøhn til VG.

Eks-paret kjøpte nylig hus sammen utenfor Larvik, melder Dagbladet. Men nå er det altså slutt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Nesten like sexy som Angelina