Halsey og G-Eazy:

- Bruddet var skikkelig stygt

Sangfuglen var nærmest utrøstelig etter at forholdet tok slutt.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: G-Eazy og Halsey har hatt et av-og-på forhold. Her er de sammen under Vanity Fairs Oscar fest i Los Angeles våren 2018. Foto: Matt Baron/REX
VANSKELIG KJÆRLIGHET: G-Eazy og Halsey har hatt et av-og-på forhold. Her er de sammen under Vanity Fairs Oscar fest i Los Angeles våren 2018. Foto: Matt Baron/REX Vis mer
Publisert

I ett år var artisten Halsey (26) kjæreste med rapperen Gerald Earl Gillum (31), bedre kjent under artistnavnet G-Eazy.

Sammen ga de blant annet ut hiten «Him & I», der de synger følgende: «In the end, it's him and I».

Sommeren 2018 kunngjorde derimot «Bad at Love»-stjernen at de to hadde brutt med hverandre.

- Vanligvis holder jeg slike ting privat, men med tanke på at vi er en del av offentligheten, føler jeg for å informere fansen min om dette. G-Eazy og jeg har bestemt oss for å ta litt tid fra hverandre. (...) Jeg ønsker ham alt godt. Takk for at dere respekterer privatlivets fred akkurat nå, delte hun den gang på Instagram.

«Gråt og gråt og gråt»

De to fant derimot tilbake til hverandre like etterpå igjen, men i oktober samme året gjorde de det slutt nok en gang.

Nå avslører Halsey, som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane, at bruddet mellom dem var langt fra enkelt.

- Jeg var på turné og hadde akkurat gått gjennom et skikkelig stygt og offentlig brudd. Jeg gråt og gråt og gråt. Og jeg synes det var pinlig og måtte gå ut på scenen å være sexy, kul og sterk når jeg visste at hver eneste person i publikum sannsynligvis akkurat hadde lest noe sladder om meg, forteller hun til Byrdie.com, ifølge Contact Music.

Videre avslører 26-åringen at hun fant trøst i å gjøre seg i stand i garderoben før konsertene.

- Jeg trakk pusten dypt og kikket på meg selv før jeg gjorde meg klar - som om jeg skulle i krig. Og da jeg var ferdig med å sminke meg, så hadde jeg sluttet å gråte, forklarer hun, ifølge nettstedet.

NY VEI: «Paradise Hotel»-deltakeren Even Kvam satser på en ny karrierevei, og har sluppet låta «Fitteglis». Video: Rød Løper Vis mer

To måneder etter at forholdet til G-Eazy gikk i vasken for andre gang, fant Halsey lykken med den britiske artisten Dominic Richard Harrison, bedre kjent som Yungblud (23).

Halsey og Yungblud var sammen i rundt ett år. Sommeren 2019, i anledning hans bursdag, delte hun en video av dem sammen på Instagram, men i oktober samme året dukket popstjernen plutselig opp med en ny flamme: «American Horror Story»-stjernen Evan Peters (33).

PÅ FESTIVAL: I rundt ett år var Halsey og artistkollega Yungblud kjærester. Her koser de seg på Coachella Festivalen i California. Foto: Splash News/NTB
PÅ FESTIVAL: I rundt ett år var Halsey og artistkollega Yungblud kjærester. Her koser de seg på Coachella Festivalen i California. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Norsk ekskjæreste

Ifølge E! News ble det slutt mellom Halsey og Yungblud i september 2019. Dette bekreftet hun selv bare dager etter at hun dukket opp på rød løper sammen med Peters.

«Noen ganger går bare folk fra hverandre. Det betyr ikke at noen var utro eller at det skjedde noe galt. Det skjer bare. Livet forandrer seg hele tiden, og voksne forblir venner og går videre», skrev hun i en senere slettet Twitter-melding, ifølge nettstedet.

Etter fem måneder skal derimot også forholdet til skuespilleren ha tatt slutt i mars i fjor.

EKS: Evan Peters og Halsey gikk offentlig med forholdet sitt da de dukket opp sammen på rød løper under et American Horror Story-event i Los Angeles høsten 2019. Foto: LISA O'CONNOR / AFP / NTB
EKS: Evan Peters og Halsey gikk offentlig med forholdet sitt da de dukket opp sammen på rød løper under et American Horror Story-event i Los Angeles høsten 2019. Foto: LISA O'CONNOR / AFP / NTB Vis mer

Fra 2014 til 2015 var Halsey også kjæreste med norske Peder Losnegård (28), bedre kjent som Lido. Debutalbumet hennes «Badlands», som ble gitt ut i 2015, er laget sammen med ekskjæresten.

Da sangfuglen besøkte Norge som en del av verdensturneen sin i fjor vinter overrasket hun mange norske fans på sosiale medier. Før hun inntok scenen i hovedstaden briljerte hun nemlig med sine norskkunnskaper på Instagram.

«Eg er sliten, men eg elskar dette landet», skrev hun på et bilde hun delte på historiefunksjonen sin, mens skrev «Ja! Eg brukar litt nynorsk fordi det var slik eg lærte», på et annet.

LES OGSÅ: - Emma Stone venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer