- Bruddet var selvsagt kjempeflaut

Kim Kardashian følte seg ydmyket da ekteskapet sviktet.

BEDRE MATCH: Rent høydemessig er Kim Kardashian og rapperen Kanye West mer like.  Foto: All Over Press
BEDRE MATCH: Rent høydemessig er Kim Kardashian og rapperen Kanye West mer like. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (31) var gift med basketballspilleren Kris Humphries (32) i hele 72 dager av sitt liv. Både forberedelsene og brullypet var meget offentlig, ettersom de ble sendt på tv.

- Når alt skjer så fort og alle kan se det på tv, er det selvfølgelig kjempeflaut når det ikke fungerte. Spesielt når alle andre håpet at det ville fungere mellom oss, sier Kim til bladet Heat.


Det ekstravagante bryllupet, der Kim blant annet skiftet brudekjole tre ganger, ble sendt som en del av Kardashians eget realityprogram «Keeping up with the Kardashians», og skal ha skaffet høye seertall til programmet.

Venner av paret hevdet at bryllupet bare var en bløff for å skaffe seg oppmerksomhet og penger. Ifølge avisen Daily Mail tjente paret 1,5 millioner kroner hvert døgn de var gift.

Både Kardashian og Humphries har gått videre i livet. Humphries datet nylig en Kim Kardashian-kopi, mens orginalen - Kim, er nå sammen rapperen Kanye West. De to viste seg offentlig for første gang sammen i april.

- De snakker alvorlig talt om bryllup. Kanye vil gjerne ha barn med Kim, og mener hun vil se strålende ut gravid, sier en anonym kilde ifølge Showbizspy.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: KJENNER DU HENNE IGJEN?  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer