Hedvig Sophie Glestad:

- Bruddet tok litt over

Innspillingen av «Alle elsker David» ble ikke som håpet.

NY SESONG: I tredje sesong av «Alle elsker David» er en del av fokuset rettet mot bruddet mellom Hedvig Sophie Glestad og David Eriksen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY SESONG: I tredje sesong av «Alle elsker David» er en del av fokuset rettet mot bruddet mellom Hedvig Sophie Glestad og David Eriksen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser Hedvig Sophie Glestad (30) ble et kjent ansikt etter at første sesong av TV 2-programmet «Alle elsker David» kom på skjermen.

Serien følger kjendismanager David Eriksen (55) og hans liv. I første og andre sesong har Glestad vært å se ved hans side som hans samboer, men i april ble det kjent at forholdet var over.

I høst kommer sesong tre og seerne vil få et innblikk i bruddet mellom Eriksen og Glestad.

BRUDD: «Alle elsker David» har blitt en populær realityserie. I høst kommer sesong 3. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Slik var innspillingen

Til Se og Hør innrømmer Glestad at hva som er med i sesong tre har gått litt i surr, og forklarer at «bruddet tok litt over». Hun sier imidlertid at sesongen vil vise litt av bruddet, samt leilighetskjøpet hennes.

For hennes del kunne hun ha delt nærmest alt med TV-seerne.

- Jeg er jo på en måte veldig åpen og ærlig om alt, så jeg kunne godt sagt masse. Men så har du David som kanskje er litt smartere og litt mer taktisk, så det blir en god miks av alt det, utdyper TV-profilen.

Hedvig Glestad er for øvrig nominert i kategorien «Årets nykommer» under Se og Hørs Reality Awards. Stem på din favoritt under.

Selv om Glestad er glad i å dele og ikke tenker så mye over at alle kan se livet hennes utspille seg, innrømmer hun at det kan bli tøft å se den nye sesongen:

- Jeg kommer nok til å se på det sammen med noen.

FOR DRØY En kommentar i «Alle elsker David» måtte klippes bort fordi den var for drøy. Video: TV 2/ Anna Celine Hanisch Vis mer

- Skal lære til neste gang

Da første sesong av «Alle elsker David» ble spilt inn tenkte Glestad hele tiden på kameraene som var til stede.

- Men for hver dag som gikk tenkte jeg mindre på det, forteller hun til Se og Hør, og legger til at hun ikke bryr seg så mye om kameraene til vanlig, men at det noen ganger kan være vanskelig når man står i en tøff situasjon.

For det meste får 30-åringen positive tilbakemeldinger i tilknytning til programmet, men én ting går henne imidlertid på nervene:

- Folk tror de vet ting som ikke stemmer og sånne ting, så det er litt provoserende og kjipt.

David Eriksen og Hedvig Glestad er nominert i kategorien «Årets duo» under Reality Awards. Stem på din favoritt under.

Når realityprofilen blir spurt om det er noe spesielt flaut hun vil trekke frem, er svaret «nei». Glestad mener nemlig hun gjør flaue ting hele tiden.

- Jeg føler jeg sier og gjør mye dumt og rart og tenker: «Nei herregud,» også tenker jeg at jeg skal lære til neste gang og så gjør jeg aldri det, sier hun lattermildt.

Ifølge TV-profilen «cringer» hun av å se seg selv på TV.

GRUET SEG: Det gikk hardt for seg da Hedvig Glestad skulle feire 30-års dag, heldigvis var TV-kameraene fra «Alle elsker David» med. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Ser skittent ut

Etter bruddet med Eriksen flyttet TV-profilen inn i en leilighet på Grünerløkka i Oslo, noe TV-seerne også får være med på i den nye sesongen av realityprogrammet.

I leiligheten har hun tatt på seg diverse oppussingsprosjekter, men med varierende grad av suksess:

- Den (leiligheten, journ.anm.) er ikke ferdig. Det er malingsflekker overalt, så det ser litt skittent ut. Det jeg har gjort selv er helt katastrofe, ler hun.

Først tenkte hun at det var mulig å spare penger på å gjøre ting selv, men innså etter hvert at det ikke var til det beste, og har derfor leid inn fagfolk for å gjøre deler av arbeidet.

UTE: Lasse Matberg ble singel rett før «Skal vi danse»-innspillingen begynte, men hadde til gode å kommentere bruddet offentlig før han røk ut av konkurransen. Video: Luna Lea Vis mer

Selv om det er en del som gjenstår i leiligheten, er det ingen tvil om at Glestad er kjempefornøyd med å bo på livlige Grünerløkka.

- Jeg elsker det. Jeg er skikkelig lykkelig egentlig, sier hun.

LES OGSÅ: - Prøvde å spleise han med en venninne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer