Bruddet styrket forholdet

- Jeg har Liv som min bestevenn, sier Raphaël Poiree.

BESTEVENNER: Tidligere i sommer valgte Raphaël og Liv Grete å gå hvert til sitt. Men til tross for det, er paret som var gift i 13 år, fortsatt bestevenner. Foto: Se og Hør
BESTEVENNER: Tidligere i sommer valgte Raphaël og Liv Grete å gå hvert til sitt. Men til tross for det, er paret som var gift i 13 år, fortsatt bestevenner. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Skiskytterstjernene Raphael (39) og Liv Grete Poirée (39) valgte tidligere i år å gå hvert til sitt etter 13 års ekteskap.

- Vi er blitt enig om å ta ut separasjon, men er fremdeles gode venner og nære naboer. Begge to stiller seg bak dette, og vi er enig om å stå sammen som familie, sa paret i en pressemelding da bruddet ble offentlig.

Skiskytterparet giftet seg i mai 2000, og har døtrene Emma (10), Anna (6) og Lena (4) sammen.

I mandagens episode av NRK-serien «Hva har du i bagasjen?» nøstet Raphaël opp i faren Maurice sin historie. Den førte ham til den andre siden av verden. Nærmere bestemt New Zealand.

BESTEVENN: Raphaël ser på ekskona som sin bestevenn. Liv Grete har vært en viktig støttespiller for den tidligere skiskytteren i jakten på farens historie. Foto: All Over Press
BESTEVENN: Raphaël ser på ekskona som sin bestevenn. Liv Grete har vært en viktig støttespiller for den tidligere skiskytteren i jakten på farens historie. Foto: All Over Press Vis mer

Eks-kona Liv Grete har vært til stor støtte i prosessen med å finne Maurice. Skiskytterparet ble separert i sommer, men har bevart vennskapet.

I SALG NÅ: Raphaël Poiree kan du lese mye mer om i denne ukens Se og Hør. Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: Raphaël Poiree kan du lese mye mer om i denne ukens Se og Hør. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Jeg har så mye godt i livet mitt. Jeg har Liv som min bestevenn. Hun er en eksepsjonell jente. Vi har det veldig bra nå. Og så har vi tre nydelige barn. Jeg er stolt av vår lille familie. Livet er godt om dagen, fastslår Raphaël overfor Se og Hør.

- Liv og jeg har opplevd så mye sammen og har et sterkt vennskap. Forholdet vårt er blitt styrket etter seperasjonen. Mange som skilles ender opp med å krangle, men det gjør ikke vi. Vi finner en løsning på alt. Vi har en livshistorie sammen. Det er ikke skiskyting som er bindeleddet, men fammilien og vennskapet. Vi har så mye respekt for hverandre avslører Raphaël.

Les mer om Raphaël Poirees familiehistorie i tirsdagens utgave av Se og Hør.

LES OGSÅ:   - Jeg var mye borte