Lisa Bonet og Jason Momoa:

- Bruddet skjedde ikke over natten

Ekteparet fortalte forrige uke at de skal skilles etter 17 år sammen og fem år som gift.

SKILLES: Lisa Bonet og Jason Momoa annonserte nylig at de skal skilles. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
SKILLES: Lisa Bonet og Jason Momoa annonserte nylig at de skal skilles. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det sendt en sjokkbølge gjennom Hollywood og verden, da skuespillerparet Lisa Bonet (54) og Jason Momoa (42) fortalte at de skulle skilles etter fem års ekteskap.

Duoen har lenge vært å regne som ett av Hollywoods mest solide par, med sitt til sammen 17 år lange kjærlighetsforhold. Men nå er det altså slutt.

«Vi har alle følt presset og endringene i disse nye tider. En revolusjon er i gang, og familien vår er intet unntak. Vi føler og vokser fra de seismiske endringene som skjer. Derfor deler vi våre familienyheter - at vi skiller vei i ekteskapet», delte de åpenhjertig på Instagram.

Det er ikke kjent hva som er grunnen til bruddet, men bruddet skal ikke ha vært et sjokk på parets nærmeste.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Forskjellig retning

Ifølge en kilde som har snakket med People, skal skilsmissen være resultatet av en noe mer langvarig følelse om at det var det rette å gjøre.

Kilden hevder at bruddet ikke «skjedde ikke over natten».

- De har vokst fra hverandre grunnet forskjellige fokusområder, sier kilden til magasinet.

Ifølge kilden handler det om at de ofte oppholder seg på forskjellige steder. Mens Momoa for noen år siden ikke hadde mye jobb, blomstrer karrieren hans i dag. Derfor ønsker han å jobbe så mye han kan.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

Kona skal imidlertid ikke ha ønsket å følge etter ham over alt.

- Hun liker livet sitt i Los Angeles. Det har vært vanskelig for dem å være fra hverandre. For noen ville det kanskje forsterket ekteskapet, men for Lisa og Jasons ekteskap var det å være atskilt en katastrofe, har kilden uttalt.

Videre får magasinet opplyst at det ikke kommer til å resultere i en skitten skilsmisse, da de begge er spirituelle mennesker som ønsker hverandre vel.

Har kjærlighet for hverandre

At de fortsatt har en god tone, kom også frem da de kunngjorde at de skilles.

«Vi deler dette, ikke fordi det er nyhetsverdig, men slik at vi kan gå videre med livene våre med verdighet og ærlighet. Kjærligheten mellom oss fortsetter videre, den utvikler seg på måter vi ønsker at skal være kjent, og som vi kan leve med», skal Momoa ha skrevet.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Instagram-innlegget er nå slettet.

Ekteparet går videre som foreldre. De skal samarbeide om å fortsette å oppdra de to barna Lola Iolani Momoa (14) og Nakoa-Wolf Manakauapo (13).

Bonet har også datteren Zöe Kravitz (33) fra ekteskapet med Lenny Kravitz, og Momoa har spilt en stor rolle i hennes liv.

LES OGSÅ: Forsikret beina for millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer