Bruddet med Hefner kom for seint for Playboy

Playboy hadde nemlig allerede gått i trykken med feil navn på Crystal Harris.

FOR TIDLIG I TRYKKEN: Hugh Hefners eget Playboy var i trykken før bruddet ble kjent. Dermed poserer Crystal Harris som Fru Hefner på forsiden.  Foto: All over press
FOR TIDLIG I TRYKKEN: Hugh Hefners eget Playboy var i trykken før bruddet ble kjent. Dermed poserer Crystal Harris som Fru Hefner på forsiden. Foto: All over press Vis mer
SEHER.NO: Bare fem dager før bryllupet som skulle være på lørdag, gikk 25 år gamle Crystal Harris fra 85 år gamle Hugh Hefner.

Det var tidlig nok for å stoppe bryllupsklokkene fra å ringe og tidlig nok til å avlyse Lifetimes spesialnummer med «Marrying Hef», men det var ett problem: Hugh Hefners eget Playboy magasin hadde allerede gått i trykken.

Fredag kommer bladet i salg med Crystal Harris på forsiden med tittelen «America's Princess: Introducing Mrs. Crystal Hefner».

På bildet sitter hun med hunden deres Charlie og Hefners skipslue.

Etter at RadarOnline.com i går hevdet at Crystal hadde byttet ut Playboykongen med den 60 år yngre sønnen til Dr. Phil, Jordan McGraw (25), uttalte Harris seg for første gang om saken.

- Jeg har vært usikker på det hele en stund, og har ikke egentlig hatt fred med meg selv i det siste. Alt skjedde for raskt for meg, sa hun i et intervju med Ryan Seacrest på radioshowet KIIS-FM.


- Jeg satte meg bare og tenkte på alt sammen. Er det dette jeg vil? Og Det var det ikke, sier hun i intervjuet.

Hun sier at selv om Hugh Hefner ble knust av beslutningen tok han det med fatning.

- Det var ingen krangel. Han forsto, og vi var begge enige om at det ikke var den beste ideen å gifte seg. Han gjorde det for meg, fordi han trodde det var det jeg ville, sier hun videre.

- Dette er ikke livsstilen for meg, sier Harris.

Hun hevder i intervjuet at hun ikke har noen ny kjæreste slik RadarOnline hevder.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Byttet ut Hefner med 60 år yngre mann