Ashley Hebert og J.P Rosenbaum:

- Bruddet lå i kortene

«Ungkarskvinnen»-paret skal ha hatt problemer lenge før skilsmissen.

SKILLES: «Ungkarskvinnen»-paret J.P Rosenbaum og Ashley Hebert delte nylig at de skal skilles. Foto: Amanda Schwab/ Starpix/ REX/ NTB
SKILLES: «Ungkarskvinnen»-paret J.P Rosenbaum og Ashley Hebert delte nylig at de skal skilles. Foto: Amanda Schwab/ Starpix/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke ble fansen sjokkert da «The Bachelorette»-paret Ashley Hebert (35) og J.P Rosenbaum (43) kunngjorde at de skulle gå fra hverandre. Bruddet ble offentliggjort på Instagram-kontoen til førstnevnte, der hun utdyper hvorfor de velger å skille seg.

Ashley Herbert var reality-programmets syvende «ungkarskvinne» på leting etter kjærligheten, og sesongen fikk en lykkelig slutt da Rosenbaum gikk ned på kne i den siste episoden. Paret har vært gift i åtte år, men har nå altså bestemt seg for å gå hver sin vei.

I innlegget som ble delt 15. oktober, skriver «Ungkarskvinnen» at parets ulikheter tok knekken på ekteskapet, og at de har tatt avgjørelsen med hensyn til sine to barn.

Hebert innleder innlegget med at paret har vært separert i flere måneder, og at hun med tungt hjerte velger å dele nyheten.

Trøbbel i paradis

I Instagram-innlegget kommer Hebert inn på at det har vært krevende å jobbe med å få ekteskapet til å fungere, og en kilde forteller nå til People at en skilsmisse har ligget i kortene en god stund.

- De har hatt problemer en stund som de har prøvd å løse, men forsøkene har vært mislykkede, sier kilden ifølge People.

Kilden legger til at Hebert og Rosenbaum er veldig ulike mennesker, men at de fortsatt er veldig gode foreldre for barna sine. Det er nettopp barna de har valgt å ha fokus på nå som de velger å hver til sitt.

Hebert skriver i sitt Instagram-innlegg at parets forskjeller har satt sitt preg på forholdet, og at paret gjennom flere år har prøvd å redde ekteskapet.

Fant kjærligheten

«The Bachelorette» har kanskje ikke den høyeste suksessraten når det kommer til langvarige forhold, men ekteparet har blitt hyllet for å være et av de få parene i «Ungkarskvinnen» som har holdt sammen lenge etter at programmet gikk på lufta.

UTEN FILTER: I «Jan Thomas' verden» innrømmer Harlem at han ikke er like komfortabel i offentligheten som kjæresten sin. Det tar Jan Thomas på alvor. Video: Rød Løper Vis mer

I programmets syvende sesong var det Ashley Hebert som skulle finne sin ungkar, og i sesongavslutningen ble det altså en lykkelig slutt da Rosenbaum fridde til henne. Paret giftet seg i 2012, året etter forlovelsen.

I 2014 ble de foreldre for første gang til sønnen Fordham Rhys (6), og de fikk datteren Essex Reese (3) to år etter.

Fansen hadde trua på paret ettersom de giftet seg og fikk to barn sammen, men nå har eventyret kommet til sin ende.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

Ble syk

Helseproblemer har også vært med på å utfordre ekteskapet, og sammen måtte de kjempe seg gjennom en meget alvorlig sykdom.

I fjor ble nemlig Rosenbaum diagnostisert med Guillain-Barré syndrom, som Helse Norge beskriver som «en sjelden tilstand som kan gi nerveskade, muskelsvakhet og lammelser».

Ektemannen ble hardt rammet av syndromet, og ble til og med paralysert i en kort periode. Han fikk også problemer med hverdagslige oppgaver, som å løfte opp barna sine, meldte People før jul i 2019.

- Jeg kunne ikke plukke opp en blyant, kneppe knapper eller knyte skoene mine, fortalte Rosenbaum om syndromet til People.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Han gjennomgikk fysio- og ergoterapi etter han ble diagnostisert, og forklarte til People at han er «heldig som har det bra».

Flere brudd

Etter Hebert og Rosenbaums brudd, er det kun fire par fra «Ungkarskvinnen» som fremdeles holder sammen.

Den aller første «Ungkarskvinnen», Trista Sutter (47), er fremdeles gift med Ryan Sutter (46) etter 17 år med ekteskap. Desiree Hartsock fra sesong ni er fortsatt gift med Chris Siegfried, og Jojo Fletcher fra sesong 12 er stadig gift med sin Jordan Rogers.

Rachel Lindsay, som gjorde en norgesvisitt med sine ungkarer i sesong 13, er fremdeles gift med Bryan Abasolo som fridde til henne i sesongsavslutningen.

Heberts brudd er årets andre fra «Ungkarskvinnen». Becca Kufrin og Garret Yrigoyen, som møttes og forlovet seg i programmet i 2018, brøt nemlig forlovelsen tidligere i høst.

LES OGSÅ: Sjokkert av utro-melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer