ÆRLIGE: Madcon rapper på norsk om de tunge stundene på albumet «Contact». Foto: SCANPIX
ÆRLIGE: Madcon rapper på norsk om de tunge stundene på albumet «Contact». Foto: SCANPIX Vis mer

- Bruddet gikk tungt inn på meg

Rap-stjernen har det tøft etter bruddet med den vakre danseren.

SEHER.NO: Yosef Wolde-Mariam (29) og fjorårets "Skal vi danse"-vinner Tshawe Baqwa (28) har ikke hatt samme hell på hjemmebane den siste tiden. 
Yosef sliter med en ikke-diagnosert sykdom, mens det forrige uke ble kjent at hans Madcon-kollega er blitt singel igjen - etter et rundt to og halvt års forhold med den vakre danseren Siw Carina Steiro (27).

Nå snakker den populære rapperen ut om den tunge tiden. For at det har vært tøft - det innrømmer han velvillig.

- Det er aldri fett å avslutte forholdet til en man har delt så mye med. Men jeg er glad for at vi fremdeles er gode venner, sier Tshawe til Dagbladet etter en ferdigspilt konsert på Trænafestivalen utenfor Mo i Rana.

Duoen har et tett konsertprogram som følge av intens europalansering. Lørdag kveld spiller gutta på utendørskonserten "NRJ in the Park" i Wien. Superstjernene i . N.E.R.D - med hip-hop-guruen Pharrell Williams i spissen - står over de norske rap-gutta på plakaten. Og det er ventet minst 50.000 publikummere til arrangementet, et tall som fort kan fordobles, ifølge Dagbladet.

Men det er ikke bare musikk som står i hode på Tshawe Baqwa i disse dager. 28-åringen tar seg også tid til å tenke på sin gamle kjærlighet.

- Det blir feil å gå for mye i dybden om det offentlig, men det er klart at det gikk tungt inn på meg, medgir han.

Duoen beskriver den brå populariteten som svært gledelig og nesten surrealistisk, men er samtidig åpne om medaljens bakside.

- Vi har jo mistet alt sosialt liv! Men ikke fordi vi har nykker eller ikke ønsker å ha noe liv, vi er bare midt i en periode hvor det skjer så mye at vi ikke greier å gjøre alt, forteller Tshawe til avisen.

LES OGSÅ: Brudd mellom Tshawe og Siw