PRIVATLIV TIL SALGS: Det britiske kjendisekteparet har solgt omtrent alt som er å selge av privatliv. Nå er det bare skilsmissen som gjenstår. Foto: All Over Press
PRIVATLIV TIL SALGS: Det britiske kjendisekteparet har solgt omtrent alt som er å selge av privatliv. Nå er det bare skilsmissen som gjenstår. Foto: All Over PressVis mer

- Bruddet er bare en bløff

Ingen tror på Peter og Jordan.

SEHER.NO: Realitykjendisparet Peter André og Jordan (Katie Price) har levd ut hele sitt privatliv i mediene.

Helt siden de ble sammen i 2004 i det britiske realityprogrammet "I'm a reality - get me out of here" har de solgt historier om livet og samlivet sitt.

Lesere har kunnet følge deres opp- og nedturer fra det 18-millioners ekstravagante bryllupet for tre og et halvt år siden, til barnefødsler, fødselsdepresjoner, krangler, gjenforeninger, maratontreninger og nå sist opptakten til en skilsmisse.

Pop-artisten Peter André har nå søkt om separasjon fra glamourmodell-kona som han har to felles barn med etter en krangel.

Britiske medier er fulle av Jordan og Peter-stoff, men ikke alle er like overbevist om at paret virkelig mener å gå fra hverandre.

- Bruddet er bare bløff
Magasinet "Heat" drar fram flere grunner til at separasjonen kan være bare en bløff.

* 48 timer før paret sendte ut en felles pressemelding om at forholdet var over, deltok de sammen på British Soap Award. Her skal paret ha vært kjærlige og intime med hverandre når kameraene ikke var på dem, melder kilder.

* Peters far har ingen tro på bruddet: - Magefølelsen min sier at de er sammen igjen om en måned, sier han ifølge Heat.

* Etter at bruddet ble kjent har dokudramaet deres fått en seerøkning på 40 prosent, noe som har fått forståsegpåere til å kalle dette nok et PR-stunt.

* Relasjonsekspert Judi James sier til magasinet at paret har vært så vant til å selge alle aspekter ved privatlivet sitt, at hun ikke ville vært overrasket over at bruddet er et stunt.
- Dette kan være noe de gjør for show. Etter at de ikke fikk ting til å virke i USA føler de kanskje nå at de trenger å sparke igang litt ekstra PR - og dette er den ene tingen de ikke har prøvd ennå.

* Psykolog Linda Blair sier det slik: - Jordan er blitt avhengig av medienes oppmerksomhet. Hun trenger drama i livet sitt, og det er mulig at dette bruddet kommer av at hun så desperat trenger å være i søkelyset.

* Magasinet har også sett på en del motsigende utsagn Jordan har kommet med det siste året:
- Jeg skal bli gravid i år.
- Forholdet vårt hangler ikke.
- Kranglene våre er bare tilgjort
- Han kommer bare til å gå fra meg hvis jeg er utro, og det kommer ikke til å skje, så dermed kommer han aldri til å gå fra meg.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.