Halsey:

Brudd

Duoen ble foreldre for to år siden.

SLUTT: Kjærligheten har tatt slutt for Halsey og Alev Aydin. Her er de avbildet sammen i mars i fjor. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Foto
SLUTT: Kjærligheten har tatt slutt for Halsey og Alev Aydin. Her er de avbildet sammen i mars i fjor. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Foto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2021 kom den hyggelige nyheten om at Halsey (28), hvis egentlige navn er Ashley Nicolette Frangipane, og kjæresten Alev Aydin (40) hadde blitt foreldre for første gang.

«Takknemlighet. For den mest 'sjeldne' og euforiske fødselen. Drevet av kjærlighet», skrev artisten i innlegget, til to bilder av den ferske familien på tre.

Samtidig avslørte hun at sønnen hadde fått navnet Ender Ridley Aydin.

Slutt

Nå knappe to år senere har paret gått hver til sitt, melder blant annet People og Us Weekly.

Ifølge rettsdokumenter People sitter på, så har Halsey søkt om full omsorgsrett for sønnen, mens hun har bedt ekskjæresten få samvær med ham.

- Det er et vennskapelig brudd. De planlegger å oppdra barnet sammen, sier en kilde til nettstedet.

Paret har foreløpig ikke uttalt seg om bruddet selv.

Sammen med nordmann

28-åringen har tidligere kjæreste og samboer med norske Peder Losnegård (31), bedre kjent under artistnavnet Lido. Duoen var et par fra 2014 til 2015. Hun har også vært sammen med artisten G-Eazy (33).

De siste årene har Halsey gjort det stort som artist. Hun har toppet lister verden over, hatt utsolgte turneer og blitt en yndling hos internasjonal sladderpresse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer