Bella Thorne og Benjamin Mascolo:

Brudd

Stjerneparet går hver til sitt.

BRUDD: Benjamin Mascolo og Bella Thorne var et par i tre år. Foto: Marco Provvisionato/Shutterstock/NTB
BRUDD: Benjamin Mascolo og Bella Thorne var et par i tre år. Foto: Marco Provvisionato/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disney-stjerne Bella Thorne (24) ble først koblet til den italienske artisten Benjamin Mascolo (28) i 2019, ikke lenge etter bruddet mellom henne og rapperen Mod Sun (35) ble kjent.

Etter å ha datet i to år bestemte Thorne og Mascolo seg for å ta forholdet et steg videre, og i mars i fjor kunne de røpe at de hadde forlovet seg.

Nå er forlovelsen imidlertid brutt.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Elsker deg

Bruddet røper italieneren i en lang uttalelse på Instagram natt til fredag norsk tid.

«For litt mer enn tre år siden fant jeg det mest fantastiske mennesket. Den dagen endret livet mitt seg for alltid, og jeg er evig takknemlig for hvert øyeblikk vi har delt siden den gang. Det har virkelig vært en opplevelse å vokse med henne ved min side».

Slik innleder han innlegget.

Videre forteller han om alt han har lært gjennom forholdet, men at han nå er klar for et nytt kapittel i livet.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

«Jeg ønsker bare det beste for denne personen, og jeg vil alltid være der for henne. Jeg elsker deg».

Thorne har foreløpig ikke kommentert bruddet selv.

Polyamorøst forhold

Det var i juni for tre år siden at duoen bekreftet forholdet. Thorne har imidlertid lenge vært åpen om at hun er panseksuell, og har også levd i polyamorøse forhold, blant annet med ekskjæresten Mod Sun og Youtube-stjerna Tana Mongeau (23).

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

I oktober 2018 avslørte skuespilleren at hun var i et åpent forhold med både en mann og en kvinne. Året etter fortalte hun om forholdet i et intervju med Cosmopolitan.

- Akkurat nå er jeg bare sammen med Ben (Benjamin Mascolo, journ.anm.), så jeg dater ingen jente for tiden. Hvis du skal date en mann og en kvinne samtidig, blir de menneskene nødt til å gå overens. Virkelig gå overens, bokstavelig talt ligge med hverandre. Skjønner du hva jeg mener? Alt koker ned til å finne den riktige kombinasjonen av to mennesker, sa Thorne den gang.

LES OGSÅ: - Hadde vært hyggelig med kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer