Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

Brudd?

Sophie Elise har sluttet å følge Isak på Instagram. Nå sier han unnskyld.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare en uke siden årets «Farmen kjendis»-sesong ble avgjort og Isak Dreyer (27) gikk av med seieren. Under finalefesten samme kveld var forholdet mellom Isak og Sophie Elise Isachsen (27) det store temaet, og paret måtte svare på en rekke spørsmål om sin sivile status.

Isak unnlot å svare på de mest private spørsmålene, mens Isachsen kunne fortelle til Se og Hør at hun og Dreyer hadde vært på jakt sammen i Sverige dagen før Valentinsdagen, og at de to hadde møtt hverandres foreldre. Ved å nikke på hodet bekreftet hun også at de datet.

TUNGT: Influenser og «Farmen kjendis»-deltaker Sophie Elise Isachsen deler flere ærlige innlegg på Instagram. Foto: Espen Solli/ TV 2
TUNGT: Influenser og «Farmen kjendis»-deltaker Sophie Elise Isachsen deler flere ærlige innlegg på Instagram. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

- Frem til nå har det vært komplisert, så jeg tror det kommer til å bli bedre fra her. Nå sier jeg ting jeg ikke skal si, herregud, la hun til.

Selv om Dreyer ikke ville si stort på festen, har han uttalt seg om relasjonen tidligere:

- Sophie og jeg har det veldig fint, men vi setter pris på at vi kan holde mye av det privat, ettersom starten var såpass offentlig som den var, kunne han fortelle til Se og Hør tidligere i februar.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Han kom også med en rekke lovord om Sophie Elise:

- Hun er veldig uredd og arbeidsom på sine felt, og hun er veldig god sosialt. Sophie er akkurat like flink til å spille spillet som meg, og «Farmen» var et spill.

Men bare en uke etter finalefesten, ser det ut til at Sophie Elise Isachsen har det tøft. I flere innlegg kan det tyde på at forholdet til Isak nå kan være over.

På Instagram har hun nemlig lagt ut flere svært åpenbare hint om at noe har skjedd, uten at hun går dypere inn på hva det dreier seg om.

FORELSKA: Årets «Farmen kjendis»-vinner får spørsmål om ryktene mellom han og Sophie Elise. Reporter: Thea Hope Vis mer

«Skal tillate meg selv et par dager med tristhet og så setter vi faen meg strek for dette tullet. Brynene mine er fine, om ikke annet», skriver «Farmen kjendis»-deltakeren sammen med en selfie av seg selv på historiefunksjonen på Instagram.

Hun har også lagt ut et bilde med en tekst som tyder på at hun har satt et punktum for forhold knyttet til privatlivet sitt:

«Det har ikke vært så enkelt for meg å være åpen på sosiale medier om livet mitt i det siste. Ting som har sirkulert på sosiale medier er dessverre bare toppen av isfjellet, og jeg har prøvd å håndtere det privat. Nå har jeg skjønt hva jeg fortjener og ser frem til å «komme tilbake» til meg selv igjen. Takk for tålmodigheten og snakkes snart».

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Med et annet bilde har hun vist takknemlighet overfor gode venner:

«Flaks man har så morsomme, fine og gale venner som virkelig alltid finnes der. Så takknemlig for at vi alltid har det gøy, selv i perioder hvor alt egentlig er dritt».

Mandag kveld, ikke mange timene etter Sophie Elises utbrudd på Instagram, har også Isak delt flere - noe kryptiske - innlegg på Instagrams historiefunksjon.

BEKLAGER: Isak Dreyer ser ut til å rette en unnskyldning i retning av Sophie Elise Isachsen mandag kveld. Foto: Skjermdump fra Instagram
BEKLAGER: Isak Dreyer ser ut til å rette en unnskyldning i retning av Sophie Elise Isachsen mandag kveld. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Han omtaler influenseren som den «sterkeste jenta» han har møtt og skriver at han alltid vil stå i gjeld til henne. Dreyer skriver også at han «ikke har vært den beste utgaven av seg selv» og at han ikke unner Isachsen noe av det hun går gjennom nå. I et tredje innlegg på Instagram stories skriver han «unnskyld» - etter alt å dømme rettet mot Isachsen.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

- Tungt om dagen

Da det var finalefest for «Farmen kjendis» søndag for en uke siden, la Sophie Elise ut et knippe bilder av seg selv og takket for en «intens og magisk reise».

I etterkant er det blitt stille hva innlegg angår, men i historiefunksjonen har Isachsen publisert flere fine øyeblikk hun har delt med Dreyer.

Plutselig ble det slutt på det, og hun begynte istedenfor å dele innlegg om at hun ikke har det så bra.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

Og nå har influenseren også sluttet å følge Dreyer på Instagram. Han er imidlertid fortsatt blant hennes 571 000 følgere.

«Litt tungt om dagen, sååå da er det bare å ta på seg fint undertøy, se fremover og ta vare på seg selv», skriver hun sammen med to undertøys-bilder hun har delt mandag ettermiddag.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen som opplyser at hun ikke ønsker å gi noen kommentar til saken. Isak Dreyer har ikke besvart våre henvendelser.

LES OGSÅ: Isak Dreyer vraker «Farmen kjendis»-premien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer