Scott Disick og Amelia Hamlin:

- Brudd

Scotts nylige utspill om ekskjæresten, Kourtney Kardashian, skal ha vært en av grunnene til det angivelige bruddet.

DRAMA: Forrige uke skapte Scott Disick overskrifter etter at han skal ha sendt Kourtney Kardashians ekskjæreste et bilde av sistnevnte og kjæresten Travis Barker. Foto: Splash News / NTB
DRAMA: Forrige uke skapte Scott Disick overskrifter etter at han skal ha sendt Kourtney Kardashians ekskjæreste et bilde av sistnevnte og kjæresten Travis Barker. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter litt mindre enn ett år skal det være over mellom Scott Disick (38) og hans 18 år yngre kjæreste Amelia Gray Hamlin (20).

Det melder Us Weekly tirsdag.

Romanseryktene mellom dem begynte å svirre i oktober i fjor, og på valentinsdagen i år bekreftet Disick forholdet ved å dele et par bilder av seg selv og Hamlin sammen på Instagrams historiefunksjon.

Nå skal det derimot være over for duoen.

- Hun har gjort det slutt med ham, forteller en kilde til nettstedet, mens en annen legger til:

- De tar det begge rolig.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

TMZ melder også at duoen har gått fra hverandre.

- Ting har gått dårlig mellom Scott og Amelia i flere uker, og de gjorde det slutt i helgen, forteller kilder til nettstedet.

I motsetning til Us Weekly hevder derimot TMZs kilder at det var Scott som endte forholdet. Han skal ikke ha sett for seg en fremtid med henne, og ville derfor ikke kaste bort tiden sin eller hennes.

Hverken Disick eller Hamlin her foreløpig kommentert det angivelige bruddet, men det har stormet rundt 38-åringen den siste uken.

«Har denne dama det bra?»

Det hele bunner i at Scott sendte en melding på Instagram til Kourtney Kardashians (42) ekskjæreste, modellen Younes Bendjima (28), forrige uke.

Kourtney ble koblet til Younes halvannet år etter bruddet med Scott i 2015, men de valgte å gå hver til sitt i 2018. Året etter fant de imidlertid tilbake til hverandre, men gjenforeningen ble kortvarig.

EKSKJÆRESTER: Her er Younes Bendjima og Kourtney Kardashian avbildet sammen i 2017. Foto: Swan Gallet / WWD / REX / NTB
EKSKJÆRESTER: Her er Younes Bendjima og Kourtney Kardashian avbildet sammen i 2017. Foto: Swan Gallet / WWD / REX / NTB Vis mer

Ifølge blant andre People og Just Jared oppsto overskriftene etter at Scott sendte et papparazibilde til Younes. På bildet kan man se Kourtney og hennes nåværende kjæreste Travis Barker (45) i hete omfavnelser under en nylig ferie i Italia.

«Yo, har denne dama det bra???? Bro, hva er dette for noe - midt i Italia», skal Scott ha skrevet til Younes, hvorpå han skal ha svart følgende:

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix' nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

«Gjør ikke noe for meg så lenge hun er lykkelig. PS. Jeg er ikke din bro».

Man kan trygt si at ting eskalerte etter dette. Kort tid senere delte nemlig modellen en skjermdump av samtalen med Scott, som spredte seg som ild i tørt gress. Over skjermdumpen skrev Bendjima:

«Behold den samme energien du hadde om meg offentlig - privat».

I nok et innlegg på Instagram-story skrev Bendjima følgende:

«Kunne ikke droppe denne. Han har fått leke seg rundt altfor lenge. Jeg er lei av å være stille og være den hyggelige fyren».

Kort tid etter, så det også ut til at Amelia Gray Hamlin kastet seg på ballen. I helgen delte hun nemlig et bilde av seg selv hvor hun hadde på seg en topp hvor det sto følgende:

«Har ikke du kjæreste?»

Dette tolket flere medier som et stikk i retning Scott.

- Går gjennom noen problemer

Som følge av alt dette fortalte en kilde til People mandag at forholdet mellom Scott og Amelia nå er turbulent.

- Scott og Amelia går gjennom noen problemer. Det er delvis på grunn av Kourtney-dramaet, men også det at Scott er Scott. Forholdet er ikke over helt ennå, men Amelia er ikke fornøyd med ham, hevdet kilden.

En dag senere kan det derimot se ut til at pipa har fått en annen låt.

TRØBBEL I PARADIS?: Som følge av Scotts Instagram-melding til Kourtneys ekskjæreste skal det ha oppstått problemer i forholdet til Amelia. Foto: Scott Roth / Invision / AP / NTB
TRØBBEL I PARADIS?: Som følge av Scotts Instagram-melding til Kourtneys ekskjæreste skal det ha oppstått problemer i forholdet til Amelia. Foto: Scott Roth / Invision / AP / NTB Vis mer

Ifølge en annen kilde tilbrakte heller ikke Amelia og Scott «Labor Day»-helgen sammen, men hver for seg.

- Alt virket bra forrige helg, og nå ser det plutselig ut til at de har problemer. De er på østkysten hver for seg og forlot ikke Los Angeles sammen, fortsatte kilden.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner seg om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Hverken Kourtney eller Scott har hittil uttalt seg etter sistnevntes Instagram-melding til Younes. En kilde fortalte derimot nylig til People at Kourtney er skuffet over Scott, som hun har de tre barna Mason (11), Reign (6) og Penelope (9) med.

- Hun var overrasket, men ikke sjokkert. Scott har alltid hatt vanskeligheter for å akseptere at Kourtney er lykkelig med noen andre. Han er spesielt truet av forholdet hennes med Travis, sa kilden.

- Han og Kourtney kom overens. Kourtney er skuffet over at han skaper drama når de har samarbeidet så godt om foreldrerollen. Hun forstår ikke hvorfor han følte at han måtte kontakte Younes. Hun skal konfrontere ham med det, la kilden til.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Scott var ganske sjokkert

Det var i januar det ble kjent at Kourtney og Travis var blitt et par. Den gang hevdet en kilde at Scott hadde problemer med eksens nye forhold.

- Før Travis var Kourtneys forhold aldri seriøse. Det var mer flørter. Med Travis er det annerledes. Scott var ganske sjokkert da han fant ut at de datet, og han kan se at forholdet har eksalert ganske raskt. Barna hans elsker Travis, noe som også er vanskelig for Scott, sa en kilde i april.

TURTELDUER: Travis Barker og Kourtney Kardashian ser ut til å storkose seg i hverandres selskap. Her under en ferie i Italia forrige måned. Foto: Ciao Pix / Shutterstock / NTB
TURTELDUER: Travis Barker og Kourtney Kardashian ser ut til å storkose seg i hverandres selskap. Her under en ferie i Italia forrige måned. Foto: Ciao Pix / Shutterstock / NTB Vis mer

Under «Keeping Up With The Kardashians»-reunionen i juni ønsket imidlertid Scott og Kourtney hverandre alt godt.

- Jeg tror at hvis du virkelig elsker noen, vil du at de skal være lykkelig. Så jeg gir henne min velsignelse til å være lykkelig, uttalte Scott i episoden, mens Kourtney fulgte opp med:

- Uansett hvem som gjør ham lykkelig ønsker jeg å gi ham min velsignelse.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

LES OGSÅ: - Klar for å gifte meg med deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer