BRUDD: Jørgen Nilsen bekrefter brudd med kjæresten. Her avbildet sammen med dansepartner Helen Olafsen i den seneste sesongen av «Skal vi danse». Foto: TV 2
BRUDD: Jørgen Nilsen bekrefter brudd med kjæresten. Her avbildet sammen med dansepartner Helen Olafsen i den seneste sesongen av «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer

Jørgen Nilsen:

Brudd to måneder etter «Skal vi danse»-seieren

Jørgen Nilsen bekrefter bruddet overfor Se og Hør.

Publisert

(Se og Hør): I fjor høst imponerte Jørgen Nilsen en hel nasjon, da han gikk helt til topps i «Skal vi danse» sammen med Helene Olafsen (27).

I underkant av to måneder etter at Jørgen og Helene gikk jublende av med seieren, kan førstnevnte nå bekrefte at han er blitt singel.

- Jeg kan bekrefte at det slutt mellom meg og kjæresten, ja, skriver han i en tekstmelding til Se og Hør.

Videre ønsker ikke tv-profilen å utdype årsaken til bruddet mellom ham og Sofie Yndestad.

Sofie forteller imidlertid til Se og Hør at de to har beholdt vennskapet.

- Det er alltid litt trist, men vi er gode venner, forteller hun.

Jørgen bekrefter også at de to har beholdt vennskapet på tross av bruddet.

Video: Sølve Hindhamar Vis mer

Vant «Skal vi danse»

Jørgen og Helene vant en hel nasjons hjerter under deltakelsen i «Skal vi danse». Etter at seieren var i boks, slet de begge med å finne ordene, og var tydelig rørt.

- Det er helt sykt, helt vilt og vel fortjent for Helene sin del, sa Jørgen til Se og Hør den gang.

- Jeg tvilte aldri, la han til.

Helene la ikke skjul på at hun aldri hadde regnet med å vinne.

- Vi har jobbet hardt for det for å si det sånn, forklarte hun til Se og Hør og la til at hun hele veien trodde at Cengiz ville kapre førsteplassen.

HURRA: Helene Olafsen og dansepartner Jørgen Nilsen forteller om gleden etter å ha vunnet «Skal vi danse»-finalen på TV 2. Video: Sølve Hindhamar Vis mer

Imponerte på parketten

Helene var den første av fjorårets deltakere til å kapre en finaleplass, etter at hun og hennes dansepartner Jørgen gikk direkte videre til finalen, etter at stemmene var talt opp under semifinalen.

Helene og Jørgen valset seg på parketten til gode poengsummer fra dommerne hele sesongen.

Allerede i første program fikk de mye skryt av dommerpanelet. Likevel var ikke Helene helt fornøyd med poengsummen - 26 av 40 mulige.

- Vi har nærmest flyttet inn i dansestudioet, og har trent mye mer enn tre timer hver dag, fortalte duoen til Se og Hør i studio etter debuten.

Saken fortsetter nedenfor.

Utfordringer

​Mye tydet derimot på at Helene ville få en utfordring da hun ble med i konkurransen. Under lanseringen av deltakerne, innrømmet nemlig 27-åringen at høyhelte sko kunne by på problemer.

- Knærne er nok ikke fornøyd med å være så mange timer på parketten.

- I tillegg er jeg født med dårlig bevegelighet i en ankel, så å gå i disse høyhelte skoene blir et problem for meg, la hun til.

LES OGSÅ: Forlovet seg med ring til 17 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer